|
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα ειναι κατι ψαρια που ζουν στις στερνες των ντοπιων εδω στο νησι,τρεφονται με αλγη ,εντομα και ξερα ψωμια και ερχονται κατι πετσοπαδες απο την αθηνα και τα αγοραζουν 20¤ το βαρελι.δεν ξερω ποσο τα πουλανε μετα στην αθηνα παντως σου λεω στην πλειοψηφια απο που προερχονται.αμα τελικα βολεψεις το θεμα με τις διαστασεις και βαλεις χρυσοψαρα μην αγορασεις ζητα να σου φερω......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτηκες μηπως να βαλεις μεσα τη γεροντοκορη;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με προλαβε ο Λεανδρος...
Ο ιδανικος χωρος για το ιδανικο μονομαχοενυδρειο. (δε θες και υψος, με 15-20 ποντακια νερο σε ολο αυτο το πραμα θα ειναι τελεια) ------------------------- ο μυθος οτι οι μονομαχοι δεν ειναι κινητικοι εχει βγει απο τα διλητρα και τα δεκαλιτρα και τα 20λιτρα... (τα τελευταια για καποιους περιεργους ειναι τα μεγαλα,να ρωτησουμε πολιτικο μηχανικο αν αντεχει η πλακα) σε τετοιο χωρο ουτε περιπολιες κανει ουτε τιποτα, απλα καθεται σε μια γωνια περιμενοντας να πεθανει, κατα τ αλλα κινητικοτατος ειναι (νταξει οχι σαν τα χρυσοψαρα αλλα ειναι αλλη φαση)
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 13-12-12 στις 16:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα χρειαστουν πολλα χερια?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε! με τρομαξε!...
![]() ![]() ![]() ------------------------- πηρα προσφορα και για ξυλινο,μιλησαμε ομως με το παιδι και σε τοσο χαμηλο υψος δεν θα ειναι ωραιο το ξυλινο,μου το ειπε ο ιδιος,συμφωνησα κι εγω...μονο εαν το κανω 45 ποντους υψος. τωρα προσπαθω να κανω κατι με μικρο υψος ωστε να μην χρειαστει να ανοιξω τα ντουλαπια απο πανω ,διοτι δεν ειναι δικα μου και η ιδιοκτητρια θα παθει εγκεφαλικο εαν το δει ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 29-01-13 στις 07:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλεις μία βάση συρόμενη ώστε όταν θέλεις να ανοίξεις το καπάκι να έρχεται μπροστά εκτός κενού ντουλαπιών;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συρομενη βαση για τετοιο ενυδρειο θελει πολυ βαρια κατασκευη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατι σαν το δικό μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66818 περιπου (με λιγο περισσότερο μηκος) θα ταίριαζε στον χώρο σου πιστεύω και με το φως θα ειναι πολυ πιο εύκολο και ανέξοδο για εσένα γιατί π.χ βιδώνεις 2 έτοιμους ανακλαστήρες απο πάνω στο ξύλο , το φιλτρο το βαζεις απο κατω και κανεις μια τρύπα μονο για τους σωλήνες (και την καλύπτεις εύκολα μετά ) ή κανεις ενα internal sump αφου εχεις αρκετό μήκος και εισαι μια χαρα.
Και για την εξάτμιση που θα εχεις παίρνεις 2 κοματια απο plexiglass ή λεπτο γυαλί καλύτερα και τα βάζεις απο πανω (αυτο θα κανω εγω στο δικο μου σε λιγες μερες ) και λύνεις και αυτό το πρόβλημα. Υ.Γ Εγω τώρα ξεκίνησα με τα ενυδρεία (σκεψου οτι δεν εχω βαλει ακομα ψάρι μεσα ) άρα αυτά που λεω το πιο πιθανό είναι να μην και σωστά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν καταλαβα τιποτα,για εξηγησε μου ![]() τελικα στα ετοιμα ενυδρεια,εαν ειναι πανω απο 1.20 ,δεν βρισκω υφος μικροτερο των 40 εκατοστων... εχετε βρει εσεις κατι? 35 ποντους ας πουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για νεο ενυδρειο! | carmello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 27-11-12 16:55 |
Μακροστενο Ενυδρειο-Εξοπλισμος και αποριες | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-11-12 15:31 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ | lionor | Χρυσόψαρα | 85 | 08-09-12 12:10 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |