|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ θα σε βάλω στην πρίζα
επειδή λοιπόν θα είναι μάλλον πολύ ομορφότερο να είναι ύψος 45cm (σχεδόν) μερεμέτι: αφαίρεση του "πάτου" των άνω ντουλαπιών, οπότε για τη συντήρηση ανοίγεις απλά ντουλάπι και έπειτα ανοιγοκλείνεις καπάκια (τα κόβεις αν χρειαστεί σε μικρότερα ανάλογα με το κάθε ντουλάπι από πάνω) και αυτό ήταν ![]() Αν διαθέσεις δε και ένα από τα κάτω ντουλάπια για εξ. φίλτρο (σύν κάποιο μερεμέτι), πηγαίνεις για εξ διαστάσεις 178 επι 42 υψος επι 49 βαθος.. θα ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ... ![]() ![]() *edit: με το τελευταίο θα πήγαινε γύρω στα 300λτ καθαρά, βάρος συνολικό περίπου μισό τόνο οπότε θα θέλει μελέτη ότι το αντέχει το φορτίο αυτό ο πάγκος.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() βεβαια ξαναφτιαχνει ο απο πανω πατος αν θελησουμε να φυγουμε ![]() τα κατω ντουλαπια τα διαθετω ολα,δεν υπαρχει προβλημα,χαχα! τελειο θα ηταν ..κι εγω οταν το σκεφτομαι να σταματαει στο 1.20.κατι μου λειπει,μου λειπουν 70 ποντοι ακομη,αλλα δεν θελω τοσο μεγαλη κατασκευη γιατι ποιος τα μετακομιζει αυτα μετα.. ουυυυφφφφφφφφφφ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάω πάσο !! πολύ customιά.. και ειδικά για το ποιός το μετακομίζει μεθαύριο!
οπότε καλύτερα μια πιο συντηριτική επιλογή.. και στα κενά φυτά κλπ όπως ήδη έχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αν αφησω κενα δεξια κι αριστερα,μπορει να γινει αρκετα ομορφο και με μεγαλες γυαλες με υδροβια φυτα και να φαινεται καπως σαν συνεχεια του ενυδρειου...
παω να ψαξω για καμια ετοιμη γυαλα ενυδρειου που να με βολευει στις διαστασεις.. σας ερχεται τιποτα στο μυαλο? ------------------------- Παράθεση:
περισσοτερο απο ολα τα ψαρακια,γουσταρω τα χρυσοψαρα. (μην του το πεις... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 13-12-12 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο μονομαχος ειναι ο σκυλος και η γατα μαζι απο συμπεριφορα.περηφανος και χαδιαρης. ουτε φονιαδες ειναι ουτε οι πα.......ες που λενε. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν αντιλεω,αλλα μου αρεσουν τα κινητικα ψαρακια,ειναι πολυ τρελλιαρικα σου λεω τα χρυσοψαραααααα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρυσοψαρα εχω 4 σε 2 τονους νερο εξω στο μποστανι ψιλοβαρετα ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ποιος ειπε οτι ο μομομαχος δεν ειναι κινητικό ψαράκι....ειδικά άμα του βάλεις και παρέα τις ψαρίνες του!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε 120Χ50 και 25 ποντους υψος συρομενα τα τζαμια απο πανω και με 15 ποντους νερακι.μπορεις και να το αφησεις ανοιχτο το μισο απο πανω και να βαλεις μεσα εκτος απο κλασικα ενυδρειακα φυτα και παπυρους και μπαμπου. ενας μονομαχος με 3 κουκλες θα ηταν ευτηχης σε κατι τετοιο. μαρτυρας μου και ο Nick ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για νεο ενυδρειο! | carmello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 27-11-12 16:55 |
Μακροστενο Ενυδρειο-Εξοπλισμος και αποριες | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-11-12 15:31 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ | lionor | Χρυσόψαρα | 85 | 08-09-12 12:10 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |