|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποια πραγματα τελικα θελουν προσοχη...
![]() ![]() ![]() ![]() Δυστηχως δεν ειχα πολυ νερο ετοιμο, βαζω ανα 30 λιτρα, εχω βαλει ηδη 90 και εχω ακομα κανα 60αρι. Μια ωρα μετα θα ξαναμετρησω να δω που ειναι και μαλλον θα χρειαστει αυριο το πρωι να ξανακανω αλλαγη. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστα να πανε πτωμα ειμαι αλλα δεν με βλεπω να κοιμαμαι πριν τις 5. Ανα 10λεπτα παω και κοιταω. Και σαν να μην εφτανε αυτο πετυχα δυο ραμσχορν να φικι φικι (νομιζω αυτο γινεται) και τον πλεκοστομο να κανει μπανιστηρι. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ τοοο.....αυτα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Xαχα αντε καλα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειπα ψαξε το βυθο βεβαια σκεφτηκα καρδιναλιους οχι ολοκληρο γατοψαρο...
Το χαζο... ![]() Θα μου πεις το ιδιο ζωουλες ειναι βεβαια, αλλα οσο να ναι αλλιως ακουγεται ενα νεκρο κοπαδοψαρο κι αλλιως ενα ανσιστρους
|
||||
|
||||
![]()
κριμα,αλλα συμβαινουν αυτα.τωρα ξερεις.ασχολησου με την αμμωνια μονο να μηδενισει.και μην ταιζεις πολυ, μια φορα τη μερα απο λιγο και μετρα για να βλεπεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |