|
|
|||
|
|||
![]()
και η δικη μου γεννα πριν 2 εβδομαδες εσκασε μυτη και μεχρι σημερα εχουν τριπλασιασει το μεγεθος τους, με 3 ταισματα την ημερα, γυρω στο μισο εκατοστο περιπου. και η προηγουμενη γεννα που ειχα παλι την ιδια αναπτυξη ειχε.
η εγω κανω κατι λαθος η εσυ τους δινεις αναβολικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λεανδρε δωσε στον λαο (ξανα) την συνταγη! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι Λεανδρε διαφωτισε μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι τους ταϊζω;
βγαινω στο μποστανι και κοβω λαχανικα (σπανακι,καροτο,αρακα,αμπελοφασολα). τα βαζω καταψυξη να σπασουν οι ινες. 2 μερες μετα τα ζεματιζω και τα βαζω στο μουλτι με γαριδα,μπανανα,σκορδο και παπρικα. μετα το βαζω σε σακουλακι και το παταω να γινει λεπτη στρωση. και μετα παλι καταψυξη. οταν σπαω κομματακια και τα ριχνω στα ενυδρεια γινεται κολαση......... για τα μικρα βαζω λιγο σε συριγκα με νερο ενυδρειου,την κουναω να διαλυσει και την ριχνω κοντα τους |
|
|||
|
|||
![]()
ολοκληρος τσελεμεντες, απο εμποριου τι ταιζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 φορες την εβδομαδα omega one,2 φορες grindal,και απο την δικια μου καθε μερα,τις ταμπλετες που βαζω μεσα για τους αγκιστρους ουτε που τις αγκιζουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
τοτε οντως, η διαφορα στην αναπτυξη να οφειλεται στη διατροφη.
εγω ταιζω με ενα συνδυασμο 3 τροφων σε μια. sera vipan, sera vipagran (εννοειται οτι τις τριβω να γινουν σκονη) και μια τροφη της τετρα σε σκονη. ολες εμποριου δηλαδη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή ΚΟΙ....Προετοιμασίες | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 113 | 26-12-13 21:58 |
Αναπαραγωγή Μονομάχων | Hydrus | Bettas | 6 | 21-10-10 22:11 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Ερώτηση για αναπαραγωγή | ιακωβος | Bettas | 4 | 17-04-10 14:13 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |