|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.flexfireleds.com/pages/Co...5050-LEDs.html αποτι καταλαβα ειναι πιο ηρεμα στον φωτισμο τους τα 3528 ε? Προτιμω το σποτ ομως. Βρηκα τι ψαχνω σε μια φωτο...αλλα οχι μπλε. Καπως ετσι το φανταζομαι
![]() Σπυρο γιατι ψυχρο λευκο? Και γιατι καλαμακι φραπε??? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν ειναι moonlight.
Εκει θα βγει ο Καρρας να τραγουδησει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχαχαχαχ για το μπλε λες που εβαλα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oχι μονο.
Για την ενταση το λεω. Με το κανονικο moonlight δεν φαινονται τα ψαρια Σκοταδι ειναι με ενα αχνο φως στη μεση Οι φωτογραφιες δεν το πιανουν
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συνήθως στο μέτρο βγαίνει 14.4w με 5050 και 4.8w με 3528...εκτός και αν βρείς λεντοταινία με διαφορετική 'πυκνότητα'. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |