|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να τα δεχθείς!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο ρε!
100 ε? Αυτο ειναι κοπαδι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
100?Τελεια θα ειναι.Με το καλο να τα δεχτεις.Εχεις σκοπο να βαλεις και αλλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κιαλλους καρδιναλιους οχι, αλλα ψαρια ναι. Οτοκυκλους, και κορυ. Ευχαριστω για τις ευχες παιδια!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο.αντε να δουμε γιατι εσυ εισαι χειροτερος απο μενα μου φαινεται.σηριαλ εχει γινει το ενυδρειο σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε εχει γινει σηριαλ? Μια χαρα παει πλεον! Πριν το στησω ναι ειχε γινει Λαμψη. Αλλα τι να κανω ηθελα ναναι οσο πιο απροβληματιστο και ναμαι ετοιμος, δεν το μετανιωνω που σας επρηξα
![]() ![]() ![]() ΥΓ για την νυχτερινη τι εγινε βαρεθηκες αυτο το wallpaper θελεις να σου βγαλω καινουργιο?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε πλακα κανω για το σηριαλ,καλα κανεις.κατοπιν "ωριμου σκεψεως"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να βάζεις μονωτική, δοκίμασε λεντοταινία 3528 στο μήκος του ενυδρείου και ένα dimmer...εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |