|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θυμαμαι ειχα δει αποτελεσματα μετα την πρωτη δοση (δεν εβαλα αλλη), αλλα με τα πλαναρια.
|
||||
|
||||
![]()
Eπαναφερω το thread γιατι ξαφνικα σημερα,υστερα απο την επισημανση του μεγαλου μου γιου(μπαμπα,το ενυδρειο εχει σκουληκια....)ειδα οτι εχω πλαναρια.Πρωτη φορα μου τυχαινει και θα προβω σε θεραπεια με panacur.Μεσα εχω δεκαδες red cherry και 2 ροδοστομους(σε 240 λιτρα).Στο ποστ 14 ο klipitiklopos εχει ανεβασει ενα πινακακι που δεν φαινεται πια.Μηπως ειναι ευκολο να το ξανα ανεβασεις;
|
||||
|
||||
![]()
To πινακακι:
![]() ![]() Προσεξε την μειωμενη δοση για τις γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλω την δοσολογια που εβαλες και εσυ,0,6mg/λιτρο και δεν ειχες απωλειες.Αφου το δοκιμασες εσυ και πετυχε,γιατι να ξανα ανακαλυψω τον τροχο;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανεις πιστευω δουλεια, αν και καποιος φιλος στο δικο του ενυδρειο, οσο και αν προσπαθησε δεν ειδε αποτελεσμα, αλλα δεν ξερω με τι συνθηκες το εκανε.
|
|||
|
|||
![]()
εγω πρόσφατα στο ιδιο πρόβλημα είχα το επιθυμητο αποτέλεσμα (πληρης αφανισμος πλαναριων) με 1mg/lt.
Οι red cherries μου σε αυτην την δοσολογια δεν ειχαν προβλημα, ουτε τα ψαρια και οι κρυπτοκορίνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεθάβω το θέμα, όχι για το τρόπο θεραπείας αλλά για να σας πω έναν τρόπο για εύκολο υπολογισμό δοσολογίας.
Κατά αρχή βρήκα Panacur πολύ εύκολα σε πετ-σοπ που έχει και κτηνιατρικά φάρμακα (έχει δίπλα στο γραφείο μου ![]() Έβαλα σε μια δοσομετρική μεζούρα 250 ml αποχλωριομένο νερό, έβαλα το χάπι στο μούλτι, έριξα από τη μεζούρα 100 ml νερό, το χτύπησα πολύ καλά να διαλυθεί, πρόσθεσα και το υπόλοιπο , σύνολο 250 ml νερό, και το χτύπησα πάλι, το άφησα κανα 10λεπτο στο νερό και το χτύπησα πάλι. Έχω πλέον 250 ml φάρμακο με 250 mg δραστική ουσία, κάθε 1 ml από αυτό το μείγμα είναι 1mg δραστικής ουσίας. Στο ενυδρείο μου με 130 λίτρα καθαρό νερό ήθελα να ρίξω 0,60 mg/l , επομένως συνολικά θέλω 78 mg, πήρα 80 ml από το υγρό και έχω συνολικά 80mg panacur και το έριξα σιγά σιγά στο ενυδρείο. Σε λίγες ημέρες θα δω τα αποτελέσματα ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-05-17 στις 19:18 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |