|
|
|||
|
|||
![]()
Ριξε ενα ματι εδω θα βρεις τις απαντησεις που θες
![]() http://www.tropica.com/en/tropica-ab.../planting.aspx
|
||||
|
||||
![]()
Στις βαλισνεριες δεν υπαρχουν κλαδεματα, μονο η ριζα φυτευεται και πρεπει να περιμενεις να βγαλει δρομεις για να το κοψεις και να βαλεις σε αλλο σημειο αν θελεις.
Στη ντοματια οτι ειπε ο nick74 οτι και να κανεις θα πιασει και θα φουντωσει. τα ριζιδια στα κλαδια τα εβγαλε γιατι ηταν ξαπλωμενα στο βυθο. Τις ανουμπιες καλυτερα να μην τις πειραξεις γιατι υπαρχει πιθανοτητα να σου χαλασει αν της χωρισεις το κοτσανι. |
|
||||
|
||||
![]()
Λες ε για τις ανουμπιες? Κριμα και ηθελα να βαλω και σε μια ακομα ριζουλα. Δεν πειραζει. Για την κομπομπα και τη λιμνοφιλια, τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω απορια για την καμπομπα που εκοψα. Το κομματι που εκοψα και μεταφυτεψα συνεχιζει να μεγαλωνει οπως πριν. Το κομματι που εμεινε ομως (απτο κοψιμο και κατω δηλαδη) εχει μεινει στασιμο. Δεν μεγαλωνει δεν βγαζει καινουργια φυλλα. Και χωρις ναμαι σιγουρος κατω κατω σε ενα μεσογονατιο που ειχε βγαλει ριζες, εχουν μεγαλωσει πολυ. Μηπως επρεπε να το κοψω σε καποιο αλλο σημειο; Αν πχ η αποσταση αναμεσα στα μεσογονατια ηταν 2 cm εγω τοκοψα ακριβως στη μεση. Επισης σε ενα αλλο φυτο εχουν βγει ριζες σε ενα μεσογονατιο μηκους 10 cm. Με χαλαει λιγο οπτικα. Μπορω να τις κοβω τις ριζες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω καποιες cryptocoryne wendtii brown. Δεν καταλαβα απτο site της τροπικα. Γινεται καπως να τις πολλαπλασιασω? Αν κοψω δηλαδη ενα κλαδι απτην ριζα και το φυτεψω πχ θα γινει φυτο? Η μια εκ των τριων ειδικα εχει γινει γομαρι και θα ηθελα να εχω και σε καποια αλλα σημεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα reef ....τι θα χρειαστω αν μπορειτε επειδη ειμαι νεος ..αναλυτικα...help | leo8 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-04-11 13:47 |
καλησπερα αν μπορειτε και ξερετε δωστε λιγη βοηθεια!!! | pantelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 25-02-11 20:35 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!! | COSTAS21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 09-09-07 17:18 |
μπορειτε να φτιαξετε το σπασμενο λινκ....??? | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-04-07 16:12 |