|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα δεν το πηρα απο πετ σοπ το πηρα απο παιδι μεσα απο το φορουμ και μου ειπε οτι σιγουρα ειναι ζευγαρι.τωρα αν μου ειπε ψεμματα αυτο δεν το ξερω.
παντως το ενα εχει σκαψει κατω απο μια πετρα και αραζει εκει καποιες φορες δε ν ξερω αν ειναι καποιο σημαδι αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σύντομα θα δεις και τα μικρά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τα φυτα δεν τα βλεπω και πολυ καλα τι να κανω.
τι λαμπες τις αναβω καθε βραδυ γυρω στις 8 ωρες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μια χαρά τα βλέπω
![]() Οι ανούμπιες δεν πρέπει να είναι φυτεμένες στην άμμο αλλά να τις δέσεις με καμμιά πετονιά πάνω σε μια πετρούλα. Η ρίζα αν είναι θαμμένη στην άμμο θα σαπίσει. Τα φύλλα τους έπιασαν άλγη (βγάλτες και καθάρισε τα απαλά με ένα σφουγγαράκι) επειδή θέλουν σκιά, όχι έντονο φως και μεγαλώνουν αργά. Τι λάμπες έχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
οκ...οσο αναφορα για τις λαμπες δεν ξερω ακιβως τα χαρακτηριστικα παντως ειναι 2 μεγαλες και τις ειχε φτιαξει το παιδι που μου εδωσε το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα βατ λένε απάνω? Τι μάρκα είναι? Τ5 Ή Τ8 ειναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως εκει που το εχω το ενυδρειο δεν ανοιγει ολο το καπακι για να μπορω να δω τι ακριβως γραφουν οι λαμπες,σε καποια αλλαγη νερου που θα ειναι πιο ελαφρυ το ενυδρειο θα δω ακριβως τι γραφουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυνηγητο | akis&nikol | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 01-11-11 00:35 |
Αναγνωριση Γενους/ Κυνηγητο | sifos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 14-04-11 10:55 |
κυνηγητο στο ενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-03-11 23:50 |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
κυχλιδες? | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-08-09 21:04 |