|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
L 021 Pterygoplichthys pardalis (common pleco).
|
||||
|
||||
![]()
αν θες σε ξαλαφρωνω εγω απο το τερατακι !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον δεν ξερω τι κανεις,αλλα οι νυχτερινες οι φωτογραφιες σου μου αρεσουνε πολυ.για πες λιγο με τι μηχανη και με τι ρυθμισεις τις τραβας?
παντως στη φωτο,μου φαινεται πολυ το φως για να τοχεις ετσι με τα ψαρια το βραδι.εκτος αν ειναι απτις ρυθμισεις της φωτογραφικης αυτο.ποσα και τι -λαμπακια?λεντ?- εχεις για moonlight? ρωταω γιατι,ενω μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου στις νυχτερινες ιδιως,δεν ξερω μηπως ειναι πολυ εντονο για τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ λιγο το φως, προσωρινα ειναι μια λαμπα Τ8 15 watt καλυμενη μερικως με χαρτονι για να βγαζει λιγοτερο φως. Απλα η φωτο ειναι ετσι τραβηγμενη. η φωτογραφικη ειναι μια fujifilm JX370 και χρησιμοποιω την επιλογη για νυχτερινη φωτο σε τριποδα με πολυ αργη ταχυτητα κλειστρου. Μενει ανοιχτο 4 δευτερολεπτα (συνηθως γιατι ειναι αυτοματο) και τραβαει τα χρωματα, γιαυτο περνει μια πρασινη φωτεινοτητα σε ολο το ενυδρειο λογω των φυτων. Ειναι oπως αυτη. http://www.hdwallpapersarena.com/cit...allpapers.html πχ εδω παιζει ναναι τελειως βραδυ, απλα η μηχανη τραβαει επι ωρα, γιαυτο και οι κοκκινες γραμμες απτα φωτα των αυτοκινητων. Απλα θελει οπωσδηπωτε να μπει σε κατι σταθερο, πχ τραπεζι η τριποδα.
![]() Θελω να βαλω 2-3 λεντ σε ολο το μηκος, πολυ χαμηλα αλλα στο μελλον αυτα. Τsag θα σε εχω υποψην μου αλλα για την ωρα θα μεινει σουλατσαρει ωραια ![]() Σπυρο κατσε.....μου λες οτι ειναι κανονικος πλεκοστομος? Εψαξα και βρηκα 1-1,5 ποδι....δηλαδη γινεται 30-50 cm???????? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |