|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποιαδήποτε;
Να μην τα λέμε αυτά έτσι. Ποτέ δεν απελευθερώνουμε στο περιβάλλον οργανισμούς που δεν ανήκουν σε αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
προβλεπεται ο νεος υβριδισμος του τερατος του λοχνες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχουν μερη εκει που μενει που ταιριαζει το ψαρι. δεν ειδες καν που μενει.... |
|
||||
|
||||
![]()
εχει στην πτολεμαιδα λιμνες με galaxer δηλαδη
![]() ![]() ![]() τι λες φιλε μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για δείξε μου πού είναι ενδημικό το "καρχαριάκι" εσύ που είδες.
|
||||
|
||||
![]()
ενδημικο πουθενα βεβαια.
και ο γουλιανος δεν ηταν ενδημικος στην Ελλαδα αλλα ζει μια χαρα. θα ελεγα οτι ταιριαζει στην λιμνη πολυφυτου .βεβαια υπαρχει και το ενυδρειο της καστοριας ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, το συζητάμε και σοβαρά να ρίξουμε στην ελληνική φύση ζώο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο οικοσύστημα. Δεν πάμε καλά.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ
|
||||
|
||||
![]()
να δημιουργησει προβλημα ?
![]() ![]() ![]() που ?στην λιμνη πολυφυτου ? χαχαχαχαχα δεν εχω ακουσει πιο αστειο πραγμα ..... κυκλοφορανε γουλιανοι πανω απο 300 κιλα εκει και θα κανει ζημια το ποντικι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να αρχίσεις και καμπάνια για να ρίξουμε λευκούς καρχαρίες στο Θερμαϊκό, λιονταρόψαρα στις Κυκλάδες, κόμπρες στην Πελοπόννησο και τίγρεις στην Κρήτη.
|
||||
|
||||
![]()
μαλισταααα εκτος απο ολα αυτα που σου ειπε ο στελιος θα βαλεις εναν οργανισμο που ζει σε θερμα νερα να ζησει σε μια λιμνη που το χειμωνα εχει μηδενικες θερμοκρασιες πραγματικα δεν καταλαβενω τι λογικη σε αυτο που προτεινεις φιλε μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι οχι σε ολα τα θεματα που θιχτηκαν;
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω.
Η παραθεση ωστοσο της φωτο του gigas αντι του sanitwongsei (gallaher), δεν ειναι τοσο τραγικη, αφου τα ψαρια δεν διαφερουν και τοσο στο τελικο μεγεθος που μπορουν να φτασουν στη φυση. Ειναι χρησιμη για να παρει μια ιδεα ο αναγνωστης για το μεγεθος των ψαριων και να σκεφτει σοβαρα σε τι μπελαδες θα μπλεχτει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή! | aias.george | Διατροφή | 2 | 23-06-12 21:40 |
Η τροφή... | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 20-01-10 23:44 |
χρυσόψαρα - τροφή | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-02-09 15:01 |
Τροφή | Filotas | Malawi | 3 | 23-01-09 14:13 |
Τροφή | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-06-07 16:12 |