|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι αυτή το ξεκίνησε! Μη μας πάνε και μέσα για αποπλάνηση, είναι μικρή ακόμα η κοπέλα!
![]() 2. Τη μαγνήτισα με το βλέμμα μου, αλλά πέρα από υπερβολική έκκριση ορμονών δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα! ![]() 3. Ο παπαράτσι beat89 τα τσέπωσε πολύ καλά! ![]() Βέβαια, ο Σάββας χρησιμοποίησε πιστεύω μια φωτογραφία "διαφήμισης" για να το πάει αλλού και όχι απλά στο χαβαλέ. Αυτό που πιστεύω πως θέλει να τονίσει είναι ότι "η γραμμή" αυτού του φόρουμ είναι να κοιτάμε πρώτα τις ανάγκες των οργανισμών που φιλοξενούμε. Να ξεφύγουμε από τον εγωισμό του αυτό θέλω και δε με νοιάζει τι ζητάει. Να δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμό σε κάθε ζωή που αποφασίζουμε να φροντίζουμε και όχι να τη βασανίζουμε. Και φυσικά η ανταπόδοση είναι δεδομένη! ![]() 4. Ακόμα με παίρνει τηλέφωνο! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου αγαπη! | Γιώργος Κ | ¶λλα ζώα | 154 | 16-07-12 19:05 |
Τι σημαινει μπόλι-μπόλιασμα? | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-12-08 22:42 |
Μαζεμενα στομαχια,τι σημαινει? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 17-03-05 02:06 |