|
|
||||
|
||||
![]()
Κακα νεα σημερα...
τελικα πεθανε και το θυληκο γκαπυ.. ![]() ειχαν μαυρισει τα ματια του,απο αμμωνια τωρα?απο το ick η κατι αλλο? ειχαν κοκκινισει και τα βραγχια του μαλλον αμμωνια λοιπον. εκανα αλλη μια αλλαγη χτες στις 11 το βραδυ κ μετρησα 2ppm αμμωνια σημερα αλλη μια στις 8.30 μετρηση αμμωνιας 1pmm κ μια το απογευμα στις 5.30 περιπου μετρηση 0,5 ppm στις 9 θα κανω παλι.. οσο παει πεφτει,αλλα θα μεινω χωρις ψαρια! τελικα μαλλον το μπολι που ειχα βαλει δεν ηταν καλο.. ο φιλος που μου το δωσε δεν εχει στη καλυτερη κατασταση το ενυδρειο του (αμμωνια δεν εχει ιδεα τι ειναι) οποτε μαλλον εξ αρχης στραβωσε η δουλεια.. ![]() αυτος ο ζεολιθος μονο φραπε δεν κανει απ οτι διαβασα... δεν ειναι ακομα ωρα μου αλλα καποια στιγμη θα παρω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΙΣΩΣ να αξιζε για τετοιου ειδους χρηση (σε τροφη) αν κι ακομα δεν εχω δει να εχουν γινει σχετικα πειραματα, αλλα στο φιλτρο καλυτερα να μη βαλεις γιατι δεσμευει μεν την αμμωνια (οχι μονο, ενα σωρω τοξικα δεσμευει στην πραγματικοτητα αναλογα με το ειδος και την ποιοτητα του) αλλα με την υποψια αλατιου τα ξερναει ολα μαζι (αν δεν ειχε μειονεκτηματα θα ηταν το ιδανικο υλικο ...για τα παντα) Καλο ειναι ομως να εχεις μια ποσοτητα στο ντουλαπακι για επειγουσες καταστασεις
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Nick74;713375]μπα να μην παρεις εκτος κι αν εννωεις για προσωπικη χρηση (ειναι φαγωσιμος και χρησιμοποιειται για αποτοξινωση του οργανισμου).
για να αποτοξινωσω τον οργανισμο μου θελω ενα βουνο!! ![]() ![]() πραγματικα καταπληκτικο ορυκτο ομως..ασχολουμαι χρονια με ορυκτα, εχω και μια αρκετα μεγαλη συλλογη,δεν το ειχα ακουσει μεχρι τωρα,αλλα θα φροντισω να το μελετησω λιγο,ειναι απιστευτο! ------------------------- τελικα μαλλον το μπολι που ειχα βαλει δεν ηταν καλο.. ο φιλος που μου το δωσε δεν εχει στη καλυτερη κατασταση το ενυδρειο του (αμμωνια δεν εχει ιδεα τι ειναι) οποτε μαλλον εξ αρχης στραβωσε η δουλεια.. ![]() πηγα σημερα και εκανα μετρησεις! εχει ενα ενυδρειο 80 περιπου λιτρων οι μετρησεις που εχουν γινει ειναι χωρις αλλαγη νερου περιπου 1 μηνα!! ![]() αμμωνια:0,25ppm ΝΟ2 :0,25ppm NO3:160 ppm να ξαναπαρω μπολι η αδικος κοπος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alchemist : 21-11-12 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παρε παλι μπολι απο το φιλο σου, εκτος και αν εχει στο ενυδρειο του καμμια αρρωστια. απο οτι φαινεται εχει βιολογια να μπολιασει δεκα ενυδρεια ταυτοχρονα.
απορω πως ζουνε τα ψαρια του εκει μεσα, βαλτου λιγο μυαλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αυτον ειχα παρει και δεν επιασε.. αρρωστια δεν νομιζω,εκτος κ αν κολλησα το ick απο αυτον. υπαρχει πιθανοτητα?τα ψαρια του φαινοταν υγιη παντως.. αν βαλω τελικα ξεκινω να ταιζω αμεσως? το οτι εχει βιολογια φαινεται απο το ΝΟ3? οσο πιο μεγαλη η τιμη τοσο περισσοτερα βακτηρια? και τι πρεπει να κανει για να πεσει η τιμη? πολλες ερωτησεις..αρχαριος γαρ! |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει οποσδήποτε να αρχίσει αλλαγές νερού καθημερινά ώστε να τα ρίξει κάτω από 20. το περιβάλλον είναι τοξικό για τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα θα ξαναβαλω μπολι!
να ξεκινησω να ταιζω τελικα? ------------------------- τελικα δεν πηρα το μπολι.. εκανα αλλαγη στις 7 το απογευμα (2 γρ/λιτρο αλατι το νερο της αλλαγης) εχει ανεβει το ph στα 7,8 η αμμωνια ειναι στα 0,5. το ψαρι ειναι στο πατο κ ειναι νωχελικο ενω εχει ακομα ick.. τοσες μερες με τις αλλαγες νερου για να πεσει η αμμωνια μαλλον καθυστερησε η θεραπεια.. ------------------------- παει και τελευταιο... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alchemist : 22-11-12 στις 10:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια επειγον!!! γκαμπυ. | NICKMAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-04-11 23:17 |
ΕΠΕΙΓΟΝ!ΒΟΗΘΕΙΑ | babis100nx | Ζωοτόκα | 15 | 18-09-10 00:59 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |