|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
οι διαστασεις ειναι σωστες το καθαρο νερο ειναι 750λτ σκοπευω να βαλω και φυτα στη συνεχεια απλα η ανυπομονησια μου ηταν μεγαλη και να προλαβω τυχον λαθη δεν βαζω ιχνοστοιχεια εχω ομως στη δεξαμενη προετοιμασιας ασβεστολιθικες πετρες για να μου δινουν τη σκληροτητα το sump σωστα ειναι στο μπαλκονι μαζι με την δεξαμενη προετοιμασιας το ξυλινο κουτι ειναι φτιαγμενο "σαντουιτς" με 22mm κοντρα πλακε θαλασσης 5cm εξιλασμενη πολυστερινη 12mm κοντρα πλακε θαλλασης |
|
||||
|
||||
![]()
κατι εχεις μπερδεψει φιλε μου στους δισκους θες πολυ χαμηλα τις σκληροτητες ποιος σου ειπε για ασβεστολιθικες να βαλεις πεταξε τες εχθες .
ελπιζω να ειναι καλα μωνομενο το κουτι γιατι θα τρελαθεις στο ρευμα τωρα το χειμωνα . |
|
|||
|
|||
![]()
οκ
τοτε ομως θα εχω σκληροτητα 1? τι θα γινει με τη σταθεροποιηση του PH η οσμωση δινει " νεκρο " νερο τι εννοεις ιχνoστοιχεια? διαφωτιστε παρακαλω το ιδιο ελπιζω και εγω αλλα σκεψου Ρεθυμνο αντε να κατεβει στους 14C |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[QUOTE=yiannis44;712825]οκ *τοτε ομως θα εχω σκληροτητα 1? *νερο βρυσης30 τις εκατο με οσμωση το υπολοιπο *τι θα γινει με τη σταθεροποιηση του PH =οτι και πριν* η οσμωση δινει " νεκρο " νερο τι εννοεις *ιχνoστοιχεια?Seachem Discus Trace διαφωτιστε παρακαλω= *επειδη ακριβως βγαζει νεκρο νερο και το βαζεις χωρις προσμιξη βρυσης. ξεκινα αμεσα διαβασμα εντατικο θες δουλιτσα ακομα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως μου φαίνονται πολύ ψηλά τα φωσφορικά (μάλλον κάποια τροφή στην κάνει τη δουλειά, ξεκίνα με καμιά παραπάνω αλλαγή), ανεξάρτητα από τις σκληρότητες που "σκοτώνεις" την Α/Ο έτσι όπως τη χρησιμοποιείς!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στελιο εμενα μου φενεται λαθος μετρηση αν και προεχουν αλλα λαθη και μετα αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ένα θα τα βρούμε όλα. Για αυτό είστε εδώ οι εκπαιδευμένοι δισκάδες!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα κατασκευης 750λτ | yiannis44 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 11-02-12 19:01 |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |