|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Επαναφερω ενα παλιο θεμα για να μην ανοιγω καινουριο ποστ. Η ιδεα για αφρικη ξαναηρθε και θα μεινει. Το ενυδρειο ετοιμαζοταν για φυτεμενο αλλα τελικα αλλαξαν τα σχεδια ,θα φυτεψω ενα 100αρι που εχω. Το μεγαλο θα γινει tanganyika.Αν μπορουν οι mod ας το μεταφερουν στην καταληλη κατηγορια. Θα ηθελα καποιες πληροφοριες, Ποσο ευκολο ειναι να βρω j.regani? Τα πετ συνηθως φερνουν. τα σετ απ που εχω στο μυαλο μου ειναι ενα species με j.regani ή A.calvus. Σημερα καθαρισα τις πετρες που ειχα σε παλιοτερο σετ απ. Μαζεψα και αλλες απο το βουνο τις επλυνα και τις εβρασα. Ειναι γυρω στα 40 κιλα,απο αμμο θα βαλω αμμο θαλασσης. Το ενυδρειο ειναι ακομη κενο, τα φιλτρα θα ξεκινησουν απο την αρχη με καινουριο υλικο οποτε εχουμε στρωσιμο ξανα. Δεν κρατησα μπολι λογω σαλιγκαριων.Δεν θελω να περασω οτι περασα τον τελευταιο 1,5 χρονο με τα σαλιγκαρια. και αλλες ερωτησεις αργοτερα... ![]() Σας ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνώμη μου, αν αναφέρεσαι στο ενυδρείο που λές στο πρώτο ποστ, στην θέση σου θα το έκανα species Με calvus!!
Σε 250 λίτρα θα είναι άρχοντες! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Παναγιωτη στο πρωτο αναφερομαι,ειναι 59 το υψος αλλα υπολογιζω οτι θα φτασει τοσο οσο λες 250,αν οχι και λιγοτερο.
Η αληθεια ειναι οτι αυτα ηταν που μου εκαναν εντυπωση αρχικα να παω προς tanganyika αλλα διαβαζοντας εντυπωσιαστικα και απο τα j.regani. Αρχικα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν ειναι ευκολο να τα βρω σε μαγαζια. Δεν μιλαω βεβαια για τωρα μιας και το ενυδρειο ειναι αστρωτο.Θα ξεκινησω στρωσιμο και μεχρι να τελειωσει θα διαβαζω για το καθε ειδος για να καταληξω. ------------------------- Ξεχασα να αναφερω οτι οποια αλλη προταση για την συνθεση του ειναι δεκτη. ![]()
Πες μου ενα ψεμα ν'αποκοιμηθω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thgparas : 17-11-12 στις 22:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια μπορείς να τα βρεις σε μαγαζιά!
Αλλά και απο χομπίστες μπορείς να τα βρεις! Με ποιό είδος σου αρέσει? Αν βάλεις τα Regani, Μπορείς να βάλεις και ένα είδος κοχυλόψαρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταφερω να βρω αυτα τα δυο ειδη θα το κανω species με ενα απο αυτα.
αν δω οτι δεν μου αρεσει μπορει να προσθεσω καποιο κοχυλοψαρο. εχω ενα προβλημα με την πλατη του ενυδρειου,ειναι σκουρα καφε,δοκιμασα να βγαλω το πλαστικο χρωμα με νερο,οινοπνευμα και με ξυραφι αλλα τιποτα.σκεφτομουν για καποιο μαυρο αλλα μαλλον θα το αφησω ετσι αναγκαστικα.
|
||||
|
||||
![]()
Mε τι είναι βαμμένη? Δοκίμασε με νεύτη, και μετά καλό ξέπλυμα με νερό.
Δεν σου αρέσει το χρώμα της πλάτης? Βάλε μια φωτό αν μπορείς να την δούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Με πλαστικο χρωμα ειναι.απλα σκεφτομε μηπως δεν ταιριαζει,ειναι σκουρο καφε.
θα ανεβασω φωτο αργοτερα οταν γυρισω σπιτι.
|
|