|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω απο Λεντζο (διπλα στο αλσος παγκρατειου) παιρνω πολυ καλο φραπε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
sylvania εχει και στο practiker οπου εντοπισα χτες,5 ευρω εαν θυμαμαι καλα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρεφω στο θεμα και θελω να διευκρινισω :
Εχω το rio125 που περνει λαμπες Τ5 28W 59 cm. Αυτες που εχει απο την μαμα του ειναι 9000 Κ η καθε μια Επειδη εχω προβλημα με αλγες και επειδη δεν μπορω να βρω SYLVANIA εδω που ειμαι ποια ειναι η αντιστοιχη της σε OSRAM ή PHILIPS για το συγκεκριμενο φωτιστικο του ενυδρειου μου. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα βρεις σε osram και phillips.. δεν εχουν τετοιο μηκος και σε αυτα τα watt
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια και είναι πολύ παλίο το θέμα!
Κανένα κατάστημα εν έτη 2014 στην Αθήνα ή Ελλάδα που μπορούμε να παραγείλουμε Τ5 grolux λάμπες της Sylvania? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα παρει απο το baibakis.gr στην Νικαια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SYLVANIA Grolux 18 watt | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-10 00:37 |
Sylvania GroLux T5 24 Watt | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 07-10-09 12:08 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |