|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε τα ψάρια το συντομότερο. Αυτά είναι για 200+ λίτρα και όπως βλέπω μερικά έχουν ήδη "χάσει" και την ουρά τους.
Ολοταχώς για Τανγκανίκα, όπου έχεις πολλές επιλογές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να τα δωσω ολα φιλε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα.
Τα ψάρια αυτά μπαίνουν σε χαρέμι (1αρσ+3-4θηλ) και θέλουν όπως είπα τα διπλάσια τουλ. λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα ! δωσε μονο τα αδυναμα αρσενικα που περισσευουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για εξήγησε το αν θέλεις αυτό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ειναι το πρωτευων αρσενικο.
οτι και να λένε δεν υπάρχουν δεύτεροι αρσενικοί , μόνο περισσευούμενοι ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() συζητάμε αν αυτά τα ψάρια μπαίνουν σε 100 λίτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο διαβασμα στο φορουμ για την tanganyika κατεληξα σε αυτα τα ψαρια Neolamprologus Brevis.
κλεο θελω ομως να μου βρεις ενα καλο λογο για να με μπριζωσεις να βαλω tanganyika... ![]() ερωτηση:οταν δωσω τα ψαρια το ενυδρειο μετα θελει παλι στρωσιμο??? |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα τα λυπαμαι να τα δωσω αλλα προφανως δεν εχω αλλη επιλογη.
θα τα βαλω στις αγγελιες να τα χαρισω αν τα θελει κανενας... κλεοβουλε μονο Τανγκανίκα ειναι η επιλογη μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλές επιλογές και απο άλλους βιότοπους.
Όμως οι δικές μου προτάσεις (λόγω κολλήματος ![]() Τα ψάρια της Τανγκανίκα έχουν τις ίδιες περίπου απαιτήσεις σε παραμέτρους νερού μ' αυτά που έχεις και στα 100 λίτρα μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο και παράλληλα να δεις και τις φυσιολογικές συμπεριφορές των ψαριών. ![]() Εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε και πιο συγκεκριμένα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπε και ο κλεό, σε αυτά τα λίτρα κάνεις θαύματα στην τανγκανίκα! Σκέψου το, και αν το αποφασίσεις εδώ είμαστε να σου προτείνουμε ιδέες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυνηγητο | akis&nikol | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 01-11-11 00:35 |
Αναγνωριση Γενους/ Κυνηγητο | sifos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 14-04-11 10:55 |
κυνηγητο στο ενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-03-11 23:50 |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
κυχλιδες? | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-08-09 21:04 |