|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ιδεα τοτε. Βαλε μια κοντινη φωτο να σε βοηθησει κανενας.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έκανα αλλαγή νερού 75% (ναι το έκανα και αυτό) και μετρησα αμεσως μετα. ΝΟ3: 10 ΝΟ2: 0 GΗ: >25 KH: 10 PH: 7,2 (Με το υγρό της Sera 8,5) Cl2: 0,8 Ωστόσο παρατήρησα ότι το νερό στην επιφάνεια του κάνει κάποιες "λαδιές", (πως είναι ας πούμε όταν πέσει λάδι σε νερό που κάνει κάποιες γραμμές) οι οποίες ουτε με την αλλαγή του νερού έφυγαν. Ελπίζω να μην είναι από εκεί το θέμα. Νερό της βρύσης είναι (δεν έχω και από αλλού να βάλω). |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να ειναι ετσι να νιτρικα. Για τις μετρησεις με στικς ειπα την αποψη μου.
Αυτο στην επιφανεια ειναι μαλλον πρωτεϊνικο φιλμ. Φευγει ευκολα με αναταραξη της επιφανειας απο το φιλτρο. Δες εδω καπου στη μεση: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν εχεις καλη οξυγονωση;
το λεω γιατι,για να δημιουργηθει πρωτεινικο φιλμ,παει να πει πως η αναταραξη ειναι μηδαμινη! αυξησε την αναταραξη με το φιλτρο! ΥΓ: νιτρικα στο 10 ειναι καλα (αν ειναι σωστα). μετα απο 75% αλλαγη νερου ομως! προσπαθησε να κανεις λιγο μεγαλυτερες απο οτι συνηθως (οχι ομως τοσο μεγαλες!)! επισης φροντισε η θερμοκρασια του νερου που βαζεις,να ειναι παρομοια με αυτη του ενυδρειου!
|
|||
|
|||
![]()
οχι εχω μπόλικο κυματάκι στην επιφάνεια. Και αεραντλία. Δεν ξερω τι φταίει. Οτι μπορούσα να κάνω το έκανα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις καλη αναταραξη, μηπως ταϊζεις πολυ κατεψυγμενη τροφη ή τιποτα τετοιο? Γιατι απο αυτα τα δυο δημιουργειται. Οταν δεν ειχα καλη αναταραξη και ταϊζα μονο κατεψυγμενα bloodworms, ειχε δημιουργηθει και σε εμενα. Με αλλαγη του φιλτρου μου και καλη αναταραξη της επιφανειας, εφυγε. Αυτος ειναι ο τροπος αντιμετωπισης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy Social Ενυδρείο | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 16-12-11 23:14 |
ενυδρείο 7 λίτρων και guppy | iugin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 23-05-11 18:58 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |