|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φουντώσει.. άστο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nα κανω μια ερωτηση, οταν λεμε θα φουντωσει, οκ απτη μαγια δεν μπορεις να ελεγξεις κατι αλλα, υπαρχει καποιος μπουσουλας για το ποσες φυσαλιδες/δευτερολεπτο ανα λιτρα ενυδρειου χρειαζονται? Η τελωσπαντων που να κυμαινεται. Το σκεπτικο μου ειναι οτι ενα ενυδρειο full φυτεμενο 50 λιτρων (πχ για διαγωνισμο) και ενα full φυτεμενο 250 λιτρων, εχουν αλλες αναγκες σε co2 για την ακριβεια 5 φορες περισσοτερες το ενα. Το ξερω οτι απο ενα σημειο και πανω καλυτερα ενα κανονικο συστημα co2 αλλα αυτα μπορουμε για την ωρα.
http://www.theaquatools.com/co2-calculations πχ εδω αν βαλω ph 6 και KH 4 μου λεει οτι ειναι too much το διοξειδιο εκει μεσα. ΤΟ KH μου τοσο ειναι (4-5) το ph στο 7 αλλα κατεβαινει, αρα τι εννοει? Δεν χρειαζομαι καν co2? |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και ο παραλληλισμος μπουκαλιων, δεν ειδες στο Αμερικανικο που σε ειχα παραπεμψει τι εκανε ο τυπος με τα 5 μπουκαλια παραλληλα στο 450ρι?
Δε λεω πως ειναι ο καλυτερος τροπος, αλλα δε μπορεις να τον σνομπαρεις κι ολας οταν βλεπεις τετοια ενυδρεια να στηριζονται σε τετοια μεθοδο.
|
||||
|
||||
![]()
Σε μενα το λες?? Ποιον αμερικανο? Και ποιον σνομπαρα?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καλε, σε σενα δεν ειχα στειλει το λινκ απο τον τυπο με το 450ρι που ηταν ολοκληρη ζουγκλα και ειχε 5 μπουκαλια κοκα κολας με ζαχαρη και μαγια παραλληλησμενα? (χμμμ... σε σενα το στειλα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα το θυμομουν. Στειλτο στειλτο. Ακριβως η περιπτωση μου. Πιστευω οτι με το 10λιτρο την ιδια δουλεια θα κανω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι η μερα μου σημερα να ξεθαβω ποστ δεν μου λετε ρε παιδια εγω στο μικρο που θελω να βαλω CO2 αλλα εχω εσωτερικο φιλτρο πως θα το κανω;;;;να σφινωσω το σωλινακι στις εγκοπες του φιλτρου;;;
Και στο εξωτερικο φιλτρο οταν λετε στην εισοδο του πως;;;; που ακριβως;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |