|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εγω στα δυο θαλασσινα οταν τα αρχισα ημουν με φιλτρο και εκανα αμαν να φτιαξω sump, απο την μερα που εβαλα sump λες και εφτιαξα καινουργιο ενυδρειο !!!! εννοειτε αν μπορεις να βαλεις sump μην το σκεφτεσαι καθολου , καμια μα καμια σχεση το ενυδρειο με το να δουλευει με φιλτρο, ειναι πολλα τα θετικα του sump , δεν καθομαι να τα αναλυσω θα με παρει Πασχα ![]() Βεβαιως να βαλεις sump αν μπορεις, θα βαλεις και βραχο μεσα αν θες , απλα θελει λιγο μελετη στην κατασκευη να σου βγει ετσι ωστε να μην ταλαιπωρησε καθολου , δηλαδη χωρο για τα υλικα - σφουγγαρια - θερμοστατη .... Ααααα και το καλυτερο !!!! : το σκιμερ θα το κρεμασεις στο sump , οποτε οπτικα θα ειναι πιο ομορφο το ενυδρειο !!!!!
|
|||
|
|||
![]()
οκ λοιπον sump και αγιος ο θεος
θα φυγει λιγο το μπατζετ αλλα θα γινει οντος κουκλα και απο θορυβο ακομη λιγοτερο μιασ και το sump θα το βαλω μεσα σε ντουλαπι θα επανελθω γιατι μολις μπηκα απο ξεφορτωμα... α. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα , αν μπει και σε ντουλαπι ακομη καλυτερα , και γω μεσα στη βαση το εχω και εχω τα παντα εκει , και σκιμερ και θερμοστατη, μονο του κυκλοφοριτες θα εχεις στο ενυδρειο , τιποτε αλλο !!
οποτε απο θεμα θορυβου ξεχασε το τελειως !! και αν βαλεις και υπερχείλιση ![]()
|
|||
|
|||
![]()
jimmi εχεις καμια υποψη σου για αθορυβη, σε τι κοστος ειναι κοντα?
ευχαριστω, |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε durso. Φτιαχνεται ευκολα και τζαμπα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιο θαλλασινο | gkampanis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 27-05-09 14:24 |
ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ | BECRIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-12-08 13:03 |
AO για θαλλασινο ενυδρειο | orck | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 29-02-08 17:26 |