|
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταιο ακουγεται αρκετα ανησυχιτικο, οι γατες ομως ειναι δυνατα ζωα, και συνηθως τα καταφερνουν.
Αν παλι δεν τα καταφερει, τουλαχιστον το προσπαθησες, και του εδωσες μια ευκαιρια, οταν κανεις αλλος δεν το εκανε... Χωρις να θελω να σου δωσω αδικες ελπιδες, αν δεν του εκανε εξεταση αιματος, μπορει και να μην ειναι αυτο. Να σκεφτεσαι θετικα γιατι θα το διαισθανεται. Να μας ενημερωνεις ε;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
γατακια με παρβιωση(πανλευκοπενια) δεν εχω χασει κανενα και ηταν τουλαχιστον καμια 10αρια στο συνολο.κολαει απο το ενα στο αλλο σαν τον τυφο και εαν δεν το προλαβεις στην αρχη ειναι ποιο ζορικα τα πραγματα.ο δικος μου κτηνιατρος τους εκανε απο 2 ενεσεις καθε μερα για 6-7 μερες,δεν εχω ιδεα ομως τι φαρμακα ηταν,και μου λεγε να τα χω σε ζεστο χωρο...οσο αφορα το νευρολογικο προβλημα,μπορει να ειναι απο το χτυπημα..οταν πονανε φεροντε περιεργα στα δικα μας ματια...
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως τα μικρα ερχονται σε τοσο δυσκολη θεση γιατι δεν εχουν ποτε μονο μια ασθενεια το πιο πιθανο ειναι να εχουν και σκουλικια και παρβο οπως το γατακι και παει λεγοντας..μακαρι να ζησει παντως...
ποιο πανω το ειχα αναφερει οτι μακαρι να εχει μονο το ποδι του... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tελικα το μικρουλη δεν τα καταφερε..
![]() ![]() μαλλον θα ηταν πολυ προχωρημενο σταδιο.. τι να πω δεν ξερω..απλα λυπαμαι τοσο πολυ που εφτασε σε τετοιο σημειο... Σκεφτομαι ομως την ωρα που προσεξα αυτον να το αφηνει κατω, ειχε ενα τρομοκρατημενο υφος.. με αυτο που ειδε ή γιατι ηταν δικο του και το παρατησε? Υποθετω πως δεν θα μαθω εκτος και αν καπου καποτε τον ξαναπετυχω..
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το γατουλακι, τουλαχιστον το προσπαθησες.
Δυστυχως μπορουμε ευκολα να παρουμε μια ζωη, αλλα δεν μπορουμε να χαρισουμε... Το μονο ελπιδοφορο απο ολο αυτο, ειναι που ενας νεος ανθρωπος δειχνει τετοιες ευαισθησιες απεναντι σε μια ζωουλα ανημπορη. Το εχω περασει και εγω, ειδικα στο σημειο που εγραψες οτι δεν συγκρατησες την περιγραφη του γιατρου, γιατι προσπαθουσες να συγκρατηθεις, με συγκινησες κατι μου θυμισες. Δωσε μεσα απο αυτην την δυσαρεστη εμπειρια σου, μια υποσχεση στον εαυτο σου οτι και την επομενη φορα που θα βρεις ενα ζωακι που θα χρειαζεται βοηθεια θα το επαναλαβεις, και οτι εκεινη την φορα θα προλαβεις...
|
||||
|
||||
![]()
κριμα, παντως αν αυτος που το αφησε ηταν δικο του πρεπει να ηταν μεγαλος καραγκιοζης... (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ) Οταν δηλαδη ολα πανε μια χαρα ολα ειναι ενταξει, κι οταν παρουσιαζεται μια ασθενεια το πεταει στο δρομο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ κριμα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα αυτες τις 2 μερες εχω "χαθει" λιγο.. δεν εχω συνηθισει να χανω ενα ζωακι και ποναει.. εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου και ελαχιστα δεν αντεξαν .. Αλλα οπως ειπες την επομενη φορα θα προλαβω.. Σ'ευχαριστω! ------------------------- Νικο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ηταν δικο του.. απο εκεινο το σημειο περναω 4 φορες την μερα (σχολειο-φροντηστηριο) και δεν το ειχα δει ποτε ενω οι περισσοτερες γατες του παρκου μου ειναι γνωστες(και υγιείς)..συν της αλλης οποιος και να το εκανε ηταν πολυ ανεύθυνος διοτι μπορουσε να παρει στο λαιμο του αλλες δεκα ζωες..
Only in the darkness , you are able to see the stars.! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Despina : 11-11-12 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω για γατακι | HLIASKR | Άλλα ζώα | 23 | 03-01-11 12:44 |
μπορειτε να φτιαξετε το σπασμενο λινκ....??? | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-04-07 16:12 |
σπασμενο κοχυλι στο υποστρωμα και τωρα???!! | m0rphy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-07-05 00:06 |
σπασμενο θερμομετρο | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-07-04 01:05 |