|
|
||||
|
||||
![]()
Το ένα είναι 90χ30, και είναι 80 λίτρα, και σε αυτό δεν έχω τίποτα ακόμη απο κοράλια, και το αλλο είναι βαθύ 100 λίτρα, με επιφάνεια 45χ40, και σε αυτό έχω MH και ελάχιστα μαλακά..
οπότε καταλήγω 10χ3W white 10000K 10x3W royalblue 455nm στο κάθε ενυδρείο και στο μέλον θα βάλω και κανένα uv
|
||||
|
||||
![]()
jimbit22 σε βλεπω που παρακολουθεις το θεμα.!
![]() λοιπον εγω θα παρω τελικα το πακετακι που ελεγα αλλα μου ξυνιζουν λιγακι τα λεντακια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι κινεζοι εχουν φιξ γραμες παραγωγης για να εχουν χαμηλο κοστος, δηλ τα τσιπακια που ειναι μεσα στα λεντ ειναι ιδια σε αρκετες μαρκες(μεσα σε ενα product range πχ φθηνα τριβατα), αυτο που αλλαζει ειναι τα σπεκς και οι πιστοποιησεις που δινουν(αυτες πληρωνεις).. Παράθεση:
και στο μεγαλο εχεις περιπου 55 υψος οποτε και βαζεις φακους.. σωστα?? ps παρε ντιμαριζομενους γιατι θα τα καψεις!! Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φακούς για ποιο λόγο?? για να τα εστιάσω πιο πολύ?? ντιμαριζόμενους? φακούς? κάτι δεν έπιασα εδω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sorry driver ηθελα να πω..
![]() Ναι στους 60 πόντους ύψος θέλει φακούς για να φτασει σωστά το φως κάτω.. Εαν δεν βαλεις φακους το φως θα αντανακλάται απο το γυαλί του ενυδρειου πριν φτάσει κάτω..
|
||||
|
||||
![]()
Φακοί 60 μοίρες είναι καλά? http://www.ebay.com/itm/20x-Led-Lens...item3376d874e3
αυτοί πως κουμπώνουν? κολητοί μπαίνουν?? ντραιβερ με τις τιμες που βλεπω θα φτιαξω μόνος μου..
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα φτιάξεις μονος σου driver; ( με ενδιαφερει)
Δεν εχω μεγάλη εμπειρία περι φακών αλλα αν δεν το βάλεις ψηλά επάνω απο το ενυδρειο 80-90αριδες που ειπε ο Κώστας θα ειναι μερβεγιε.. Τους φακούς τους κόλλας με μια σταγόνα απο την κόλλα που θα βάλεις τα λεντ για να μπορείς να τους βγάλεις αν χρειαστεις..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν καλύπτουν τις ανάγκες σου ναι..
Απλά να ξέρεις και με λεντ απο το εμπαυ να την βγάλεις η δουλεια που θες θα γίνει.. Τι μεταφορικά εχεις μαζι με την ψυκτρα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πες οτι παιρνω αυτο το κιτ με αυτους τους driver μ αυτους τους φακους με με.. μετα μπορω να παρω οτι λεντ θελω και να το κολλησω πανω στο ''πανελ'' που θα φτιαξω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
???φωτισμος??? | manos_samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-01-11 17:23 |
φωτισμος | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-09-10 19:22 |
Φωτισμος | Satriani | Φωτισμός | 5 | 05-03-09 06:49 |
φωτισμος | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 20-09-07 07:11 |
φωτισμος?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-09-07 17:04 |