|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η συνεχεια...των φυτων μου!!
![]() ![]() Καταρχην τα νιτρικα μου αυξηθηκαν στο 20-25 περιπου!! ( Σημερα θα παρω υγρό τεστ για ΝΟ3 της sera με 8,6ε εχει 60 μετρησεις, με τσαντιζει το περιπου των stick). Οι υπολοιπες μετρησεις ειναι ΟΚ. ![]() Εχω ηδη βαλει μια anubia nana εδω και 12 μερες και ειναι μια χαρα, :P ουτε τα φυλλα της κιτρινισαν ουτε κατι αλλο, μιας και να πω την αληθεια περιμενα να μου κανει ''κολπα'' μιας και διαβασα αρκετα αντιστοιχα προβληματα σε νεα φυτεματα. ![]() ![]() Σκεφτομαι σημερα να συνεχισω το project της αντικαταστασης των πλαστικων με αληθινα και μου αρεσε πολυ η java moss, θα την δεσω πανω στο mopani η μια αλλη στο βραχο με ψιλη πετονιά. Αλλα ελα που δεν εχει κανενα μαγαζι ![]() ![]() ![]() ![]() Τοσο δυσκολο φυτο ειναι στο εμποριο, εχει κανεις καμια ιδεα που θα βρω?? ![]() Επισης θα βαλω και αλλες anubia μιας και μου αρεσουν, και καποια απο ceratophyllum, Hygrophila corymbosa 'Siamensis', Elodea densa. Συνολο δηλαδη 7-8 φυτα σε 120 λιτρα. Ολα θρεφονται απο τα φυλλα τους , θα πρεπει να ριξω καποιο λιπασμα , αν ναι ποτε και πιο μου προτεινεται και δοσολογια? ![]() ![]() Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|