|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο δεν μπορεί να γίνει με απλό τζάμι.. Αν πετύχει θα το παρουσιάσω
![]() Εγώ αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορεί να μπει, και αφού χρησιμοποιείται ήδη, αυτό με καλύπτει..
|
||||
|
||||
![]()
απλα το tempered securit κτλ δεν κοβεται οπως ειπατε ηδη.. παρα κοβουν τα κομματια που θελουν στις διαστασεις που θελουν απο απλο γυαλι και μετα το ψηνουν για να αποκτισει αυτες τισ ιδιοτητες.. κατα το ψησημο μπορει να σκευρωσει εως ενα βαθμο..
οποτε σε ενυδρειο που πρεπει να ειναι ολα τα κομματια φλατ τελειως μπορει να εχεις προβλημα.. εχω κατι πανελ απο tempered γυαλι 3χ1,5 μετρα 10αρι και ηθελα να τα κανω ενυδρειο, αλλα τελίκα δεν.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαλή επιτυχία λοιπόν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παχος τζαμιων | dimost | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 13-12-11 19:45 |
παχος τζαμιων | kwstas arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 21-05-11 16:26 |
ξεκολλημα τζαμιων | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 15-12-10 14:01 |
καθαρισμα τζαμιων | mariatito | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-09 19:58 |
παχος τζαμιων για 300lit | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 11-01-08 01:10 |