|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι λεντ θελεις να πας? cree η noname απο ebay?
με τον ορο dimming ενοω να ελενχεις την ενταση των λευκων, των μπλε και ατι αλλο θελεις να βαλεις Παράθεση:
Παράθεση:
το απογεματακι θα ειμαι γαλατσι στην αγια ειρηνη αμα εχεις χρονο τα λεμε και απο κοντα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τους driver με ποιο κριτηριο τους διαλεγουμε? (ααασχετος ![]() κατα τις 3 θα σου στειλω πμ γιατι μπορει να μην ειμαι γαλατσι! |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα ποσα βατ θέλεις να οδηγήσεις.. Και αν θες ντιμαρισμα.. Αμα παςσσε μεανγουελλ Κοίτα μονο τα συνολικά βατ γιατι ειναι ρυθμιζομενοι στα αμπερ που βγάζουν..
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SpgAzYSLzoI
Δες αυτό. Εγώ θα σου έλεγα να πας σε 1 λεντ high power με 120 μοίρες γωνία θέασης, στα 10 βατ. Θα το εγκαταστήσεις στο κέντρο του καπακίου του ενυδρείου, και θα σε καλύψει. αυτό το λεντ, http://www.ebay.com/itm/130765421898...84.m1497.l2649 Μία ψύκτρα επεξεργαστή υπολογιστή από πάνω του και έναν driver στα 18 βατ, για ασφάλεια. http://www.ebay.com/itm/300725932650...84.m1497.l2649 Εγώ αυτό παλεύω να κάνω, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα τα λεντ (καταραμένα ταχυδρομεία... ένα μήνα τα περιμένω!!!) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα λεντ αυτα δεν κανουν για το φασμα που θελει να δημιουργισει ο φιλος.. κανουν για μεγαλητερα σετ απ.. σε τετια βατ και λεντ πρεπει να βρεις τα dreamchip που ειχε ποσταρει ο kostas82 πριν λιγο καιρο.. εχουν διαφορετικα τσιπακια μεσα και παραγουν σωστο φασμα
|
|||
|
|||
![]()
είναι σταθερού ρεύματος και όχι τάσης τελικά, τον έχω παραλάβει και τον έχω δοκιμάσει και τεστάρει.
Ναι δεν είναι ντιμαριζόμενος Ίσως για να μην κάνουν για αυτά που θέλει αλλά το έδωσα σαν εναλακτική. Μπορεί να βρει και με λιγότερα βατ, και περισσότερα όπως το βίντεο. |
|
||||
|
||||
![]()
και το βιντεο χρησημοποιει τριβατα οχι δεκαβατα..
στα 40w με τα τριβατα μπορεις να ελενξεις καλητερα το φασμα που παραγεις γιατι εχεις περισσοτερα και διαφορετικου χρωματος λεντ ενω αμα εχεις 3χ10 λευκα και 1χ10 royal blue δεν μπορεις να προσθεσεις τα ακτινικα ροζ-κοκκινα και απλα μπλε που χρειαζονται για το ρεεφακι.. στα γλυκου νερου ενυδρεια μπορεις να την γλητωσεις με 1-2 ειδη λευκο και κοκκινο πχο 2χ10w cool white 1x10w white 1x10w red(αν και 10w κοκκινο ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
???φωτισμος??? | manos_samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-01-11 17:23 |
φωτισμος | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-09-10 19:22 |
Φωτισμος | Satriani | Φωτισμός | 5 | 05-03-09 06:49 |
φωτισμος | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 20-09-07 07:11 |
φωτισμος?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-09-07 17:04 |