|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σοβαρα μιλας ή κανεις πλακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις οτι μπαινουν παραπανω? Μαλλον μπαινουν, αλλα δεν ειμαι γνωστης του ειδους. Παντως στο 80αρι δεν μπαινουν.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 80αρι σιγουρα δεν μπαινουν.Εχω διαβασει 80 λιτρα για καθε ψαρι.Σε 400 λιτρα μπορεις να κρατησεις μια ομαδα 5 ατομων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα την βαση του πριν λιγο...τελικα μαλλον 60αρι ειναι, αν κρινω απο μηκοςxπλατος. Οποτε τον επεισα να βαλει 2 red belly. Ολα καλα.
![]() ![]() Για φυτεμενο μονομαχοενυδρειο θα παει μαλλον, μια χαρα θα του ειναι. Ειπα να τον υποστηριξω για nano reef αλλα δεν ψηνεται, θα γινει και μελος εδω να μαθει απο μονος του. Παρολαυτα αν υπαρχει καμια προταση αλλη ριχτε μην ντρεπεστε. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την "ψαροπαρέα"!!!!!!!
![]() Είμαι αυτός που λέει ο Κουραμπιές με το 60ρι...Έχω φάει κόλλημα με "καρχαροειδές" και "shark look-like" αλλά δεν μπορώ να υποστιρίξω κάτι(νομίζω) με αυτό το ενυδρίο... |
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες!καλα νομιζεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γνωμη μου ειναι να αρχισεις με κατι συμβατο με τα λιτρα σου, να διαβασεις πολυ, να δεις τις απαιτησεις των ψαριων και με τον καιρο, ποτε δες ξερεις. Μπορει να φτιαξεις ενα κτηνος με καρχαριες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο 80αρι | mighellos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 12-07-12 10:01 |
Μια βοηθεια για ενυδρειο φιλου... | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-07-11 22:10 |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-10 13:28 |
προτασεις για νεο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-09-09 21:37 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |