|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν λεω οτι δεν εχετε δικιο απλα δεν εχω την ωρα και τα οικονομικα προς το παρον. Ειναι στο προγραμμα παντως! Και ειδικα τωρα που ξερω περισοτερα δεν θα ηθελα να κανω προχειροτητες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Συμφωνώ κι εγώ το σχήμα είναι εντελώς ακατάλληλο. Αν δεν σε ενοχλεί η κατανάλλωση του ρεύματος βάλε θερμοστάτη κι έχε τα γκάπυ μόνα τους. Αυτά είναι μικρούλια και δεν νομίζω να στριμωχθούν. ¶λλωστε τι χειμώνα έχετε εσείς; Α ρε Κρήτη που δεν σε επισκέφτηκα ποτέ!!! ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ε σιγα σιγα ¨ψηνω¨ την γυναικα μου να φτιαξω μια λιμνουλα εξω για τα χφυσοψαρα μου και να μεινουν στο πυθαρι τα γκαπυ και ο πλατυστομος μονο. Οσο για τον χειμωνα μας ειναι πολυ ηπιος! ΚΙ αν δω οτι η θερμοκρασια κατεβαινει πολυ θα τα βαλω μεσα ασε που αρχισαν σημερα να φουσκωνουν τα θυλικα και μαλλον συντομα θα εχουμε κι απογονους!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι παλι αυτο?
------------------------- διαβασα κι εμαθα. δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο γτ ειναι πολυ ζωηρα! ------------------------- ακουω και λετε οτι τα γκαπυ χρειαζονται αλατι. κανει οποιοδηποτε ''χοντρο'' χωρις προσμηξεις αλατι??? θα πειραξει χρυσοψαρα πλατυ και νουφαρα? ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη blackpit : 06-11-12 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιατρειο για ψαρια στην αθηνα | ino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 15-01-12 19:30 |
Αυλη | shadow | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 55 | 13-06-10 12:32 |
Φυτεμενο στην αυλη | gta__156 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 18-03-10 16:49 |
ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? (ψαρια στην επιφανεια) | moudi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 31-07-08 09:49 |
Πυθαρι-ενυδρειο | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-11-07 08:39 |