|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να το κολλήσεις με ταινία διπλής όψεως
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρό update
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο Δημήτρη...
Μόλις γεμίσει η cuba θα δείξει πολύ περισσότερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον πως βλέπεις την αναπτυξη των φυτών με το φωτιστικο που εφτιαξες ?
Θα με ενδιεφερε και έμενα αλλα δεν έχω τον χρονο να δοκιμάσω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το polygonum "sao paolo" μεσα σε δύο μέρες μου πέταξε 4 κλαδιά απο 2-3 πόντους το καθένα.. Η ludwigia repens ήταν η πρώτη που ξύπνησε απο ολα και την εχω κουρεψει 3 φορές και εχει παρει ενα υπεροχο ροζομοβ κατω απο τα φυλα και εχουν αρχισει να κοκκινίζουν απο πανω.. Η bluxia japonica εχει αρχίσει να μοβιζει, οι δυο απο τις τέσσερις ρίζες τουλάχιστον.. Η bacopa του ΙΚΕΑ πάει τουρμπισμενη και μεγαλώνει απο την πρώτη μέρα που μπήκε μέσα.. Και τέλος η κουμπα άπλωσε κανονικά αλλα οχι οσο ήθελα.. Ολα αυτα με τι φωτιστικό να τρέχει στα 50 βατ μπόλικο CO2 καθώς δεν έχω ψάρια μέσα και ΕΙ λίπανση με προϊόντα seachem.. Εχθές μπήκε το σωστό τροφοδοτικο και περιπου διπλασιάστηκε η φωτεινότητα.. πιστευω σε μια εβδομαδα να εχω την τελικη εικονα..
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φοτο απο εχθες πριν την αλλαγη.. Ρχω βγάλει λίγη αλγη επάνω στις πετρες αλλα πουθενά αλλου.. Ειναι σαν απλη πρασινιλα οχι σαν τριχοειδη,κλάδο..
Κλαδεψα λιγο την ludwigia και το polygonum, την κουμπα την ειχα κουρεψει πριν μια εβδομάδα.. Δεν μπορω να δω αν φαίνονται καλα.. Απο αυριο θα εχω φωτογραφικη για να ανεβάσω μεγαλύτερες.. Ps το πράσινο διπλα στην bacopa πως λέγεται; Σκέφτομαι να το βάλω τερμα αριστερά και στην θεση του τν bacopa mornieri και λιγο πιο δίπλα πριν το κέντρο bacopa caroliana..
;led, cuba, φυτεμενο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΑQUASCAPE | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 158 | 26-09-12 22:33 |
αλλαγη aquascape! | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-05-11 19:22 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |