|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικανοί μου ετοιμάστε τα νταμάρια σας
![]() ![]() ![]() (δεν θα τ' αντέξω να μας πάρουν πάλι την κατηγορία οι δισκοβοσκοί ![]() Ένα προκαταβολικό μπράβο στον Στέλιο για την προετοιμασία! |
|
||||
|
||||
![]()
Ερχοοοοοοομαααααιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm t079
|
||||
|
||||
![]()
Καλωστην!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω ρε Γιωργο να μαζευτουν 10-15 ατομα να στησουν ενα ενυδρειο για μια φωτογραφια μονο...
|
||||
|
||||
![]()
Πυστευω τα ενυδρεια που θα ανεβουν σε φωτο θα ειναι πραγματικα και θα τρεχουν τωρα,,και οχι παλιά.
Καταλαβατε τη εννοώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στους κανονισμούς αυτο ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε τωρα να στρωσεις τα φυτα ,,τα νταμαρια , χαμος.θα πεση πολυ δουλειά προβλέπεται .
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πρασινα παλικαρια μου.Πιασανε τοπο οι ευχες μας.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλουμε και μια κατηγορία fish only κάτω απο τα reef, που ξέστησα το γλυκό??
![]() ------------------------- Μπορώ να βάλω αυτο που ξέστησα?? ![]() Αν έχω πανοραμική ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 30-10-12 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για την υλοποιηση.!!! Πανω στην ωρα μπορω να πω, ως προσωποποιηση της εννοιας αρχαριος, μεχρι τον μαιο πιστευω θα μαθω πως να στηνω κααααπως το aquascape γιατι μολις πριν 5λεπτα τελειωσα το πρωτο μου φυτεμα και ειναι για γελια ακομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σκεφτείτε και τις παρατηρήσεις που θα έχετε από τους κριτές, ώστε να βελτιώσετε τα ενυδρεία σας! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον Στελιο (exelix) για το μερακι του, αλλα και οποιον αλλο φιλο ασχολειται με αυτο!
Καλη επιτυχια σε ολους! ![]() Παντως καποιος λειπει ρε παιδια... Αλεξ μας λειπεις...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστος ο Κυριος Σαββας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μπραβο ρε Στελαρα.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ αυτη η κινηση μπράβο σου Exelix, απο συμμετοχές θα σας γεμίσω εγω
![]() Αλλα το μεγάλο δεν νομιζω να το εχω ετοιμο, το Δεκεμβρη θα ξεκινησω το καινουριο στησιμο ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |