|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Τι λέει ο κριτής;;;;; Διαβάστε τους κανονισμούς κύριε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασε ρε...
4 ενυδρεια θα κατεβασω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προλαβαίνω να στησω αλλα 2 δηλαδη μονο και μονο για αγωνιστικούς λόγους..?? θα ειναι ΕΚΠΛΗΞΗ..!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και χελώνα να είσαι προλαβαίνεις ρε αγορίνα!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη κίνηση την καταλληλη στιγμη και εποχη.
Με χαρα θα συμμετεχω και εγω και ας μην εχω και το ωραιοτερο ενυδρειο. Μπραβο Στελιο. Και μια απορία,,επειδη δεν το κατεχω το αγγλικο εδω τι λεει ,,,, (βάλτε έναν τίτλο στο[ layout ]σας, επιτρέπονται ελληνικοί και ξένοι χαρακτήρες. Βάλτε φαντασία! |
|
||||
|
||||
![]()
Αμε...
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικανοί μου ετοιμάστε τα νταμάρια σας
![]() ![]() ![]() (δεν θα τ' αντέξω να μας πάρουν πάλι την κατηγορία οι δισκοβοσκοί ![]() Ένα προκαταβολικό μπράβο στον Στέλιο για την προετοιμασία! |
|
||||
|
||||
![]()
Ερχοοοοοοομαααααιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm t079
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για την υλοποιηση.!!! Πανω στην ωρα μπορω να πω, ως προσωποποιηση της εννοιας αρχαριος, μεχρι τον μαιο πιστευω θα μαθω πως να στηνω κααααπως το aquascape γιατι μολις πριν 5λεπτα τελειωσα το πρωτο μου φυτεμα και ειναι για γελια ακομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για καντο πιο λιανα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |