|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε μαλλον ολα υπαρχουν στην Ασια (καποια απ αυτα ειναι φυτα απο την εποχη της Παγγαιας και βρισκονται παντου εκτος απο τους πολους) αλλα το θεμα δεν ειναι να υπαρχουν στην Ασια αλλα να υπαρχουν σε φυτωρια
|
||||
|
||||
![]()
λογικα τα παραπανω θα υπαρχουν.τα ειδα σε ελληνικη εκπομπη κηπουρικης.φτιαξανε μια λιμνη και καλα,και βαλανε φυτα.η λιμνη χαλια μου φανηκε αλλα ειδα την εκπομη μονο και μονο για να δω τα φυτα που βαλανε
![]() ------------------------- ξερει κανεις τι μπορει να χρησιμοποιηθει εκτος απο μπεκακια ποτισματος για τεχνητη βροχη?και που το βρισκουμε? σκεφτομουνα να χρησιμοποιησω την αντλια του φιλτρου αλλα δεν μπορεσα να βρω τοσο μικρα βανακια και αυτα που βρηκα ητανε πολυ μεγαλα για να μπουνε,θα ητανε ολοκληρη γκουμουτσα δηλαδη κ δεν αξιζε.ετσι εβαλα μια αντλιουλα resun 200l/h με 60 εκατοστα μανομετρικο.αρκετο νομιζω για την αποσταση που θελω εγω. το θεμα ειναι οτι δοκιμασα τα μπεκακια ποτισματος gardena που εβαλε και ο butterfly παραπανω στο λινκ,αλλα δυστυχως η πιεση δεν ειναι αρκετη ωστε να εχω σωστο αποτελεσμα.ασε που οπως πεφτει το νερο κανει πολυ αναταραξη και δεν θελω.εψαξα σε Praktiker και leroy merlin μηπως εβρισκα κατι που να κανει υδρονεφωση αλλα δεν βρηκα τιποτα.εχει κανεις τιποτα υποψιν?αν δε βρω τιποτα βλεπω να την κανω την τεχνητη βροχη χειροκινητα με ποτιστηρι πιεστικο(αυτα με την τρομπα απο πανω) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 29-10-12 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν βάζεις ένα Τ στην έξοδο του φίλτρου να κάνεις την δουλειά σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτα τα αντλιακια δε νομιζω να κανεις δουλεια. Θες κανονικη αντλια να δινει πιεση (οση γραφουν τα μπεκ) κι οχι παιχνιδι.
μια καταδυομενη για σετινες κοτερου πιστευω να κανει αλλα ... ...αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στελιο τα εχω δει αυτα,αλλα αποσο ξερω θελουνε απιονισμενο για να δουλεψουνε αλλιως τα χαιρετας σε μια βδομαδα.κοιταζα ενα αντιστοιχο της exoterra(πιο ακριβο).δε μπορει να μην υπαρχει κατι τι διαολο?σε αλλο θεμα παλιοτερο καποιος αναφερει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει water injection αυτοκινητου 12βολτο...΄δεν ξερω αν παιζει οντως κατι τετοιο...
george αυτο ηθελα να κανω,να βαλω ενα Τ στην εξοδο του φιλτρου και να χρησιμοποιω την αντλια του.αλλα δεν βρηκα μικρο βανακι για να το κλεινω οποτε θελω.ητανε πολυ μεγαλα.ισως πρεπει να δω στο waterwaves μηπως εχουνε τιποτα που να μου κανει,αλλα και παλι υπαρχει το θεμα του ψεκασματος.δεν μπορω να ψεκασω το νερο σε τοσο μικρα σταγονιδια.δεν βρισκω κατι που να το κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρεμάς ένα ποτηράκι ή κάτι ανάλογο όμορφο στην άκρη του ενυδρείου με απιονισμένο μέσα και μια χαρά γίνεται η δουλειά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υγρασία στην επιφάνεια δε θες να κρατάς; Αν ναι κάνει. Αν αυτό που θες είναι να φτιάξεις ένα paludarium με φυτά που χρειάζεται να βρίσκονται σε συγκεκριμένη υγρασία για να αναπτύσσονται τότε ξεφεύγεις από αυτό το ενυδρειάκι και πας σε κάτι κλειστό με άλλη σχεδίαση!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |