|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Σπυρο.
![]() Οποτε τα βαζω αγγελια αφοβα ετσι? Μη με ψαχνουν μετα οτι τους σκοτωσα τα ψαρια ετσι? ![]() ------------------------- Θα ρωτησω να ειμαστε σιγουροι. Εχει πιο κατω (αρκετα πιο μακρια βεβαια) ενα σπιτακι εξτρα που εχουν φτιαξει διπλα στο ποταμι με απεξω κατι ζαρζαβατικα, κατι λιμνες με παπιες και κυκνους, κατι λιμνες με κοι και 2 στρουνθοκαμηλους αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα ή καποιο θεμα με φαρμακα κλπ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 28-10-12 στις 22:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντρεμενος-ανυπαντρος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!! εεεεετσι!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και τι προσφέρουν τα φύλλα από τον πλάτανο μέσα σε ένα ενυδρείο???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θεωρουνται πολυ καλα υποκαταστατα των catappa, αν και τη μαυριλα που βγαζουν τα catappa δεν τη βγαζουν αλλα πιθανων να εχουν καποιες ιδιες ευεργετικες ουσιες.
|
||||
|
||||
![]()
βρε νικ,χαιρετα μας τον πλατανο κι εσυ
![]() εγω εδω βλεπω ..σπιτακι διπλα στο ποταμι,με λαχανοκηπο,καααατι λιμνες απο δω με κυκνους,κααατι λιμνες απο κει με κοι,μην ξεφευγεις απο το θεμα . λοιπον στρατηγε,εγω εχω ακουσει οτι οι ανυπαντροι γενικως, δεν χρησιμοποιουν λιπασματα,εχει νοημα δηλαδη αυτο που ρωταω.. για πες!χαχααχχαχαχαχα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σε μακροχρονια σχεση το παλικαρι...(μπορει να ριχνει δηλαδη λιγα λιπασματα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλατανος | thanasis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 06-04-10 05:56 |
πλατανος | thanasis7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-04-10 21:58 |
ξύλα απο ριζες πλατανου | bubble | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-06-08 10:38 |
πλατανος. | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-11-05 20:37 |