|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δεν φτανει,ειναι αδυνατη πολυ.θα περιμενει μεχρι αυριο τωρα αναγκαστικα
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 28-10-12 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα, αυτο σχετικα με τον αερα πιθανον να το εχεις διαβασει απο μενα.
Το υγρομετρο το βλεπω σχετικα χρησιμο, αλλα χρησιμοτερο ειναι ενα θερμομετρο χωρου (βασικα βγαζεις και το ποσοστο υγρασιας ετσι) Αν καλυψεις ενα καλο μερος με ζελατινη μια χαρα ειναι και η θερμοκρασια και η υγρασια (το φερνεις με πειραματισμους) και σκοπος ειναι να μην εχει μεγαλη (η αν γινεται καθολου) διαφορα η θερμοκρασια του αερα απο αυτη του νερου. Τα φυτα ετσι κι αλλιως βοηθανε σε αυτο, ειδικα τα πλατυφυλλα οποτε στην κατασκευη που σου εδειξα δε θα υπαρχει μεγαλο προβλημα να κρατας σωστα θερμοκρασιες / υγρασιες
|
||||
|
||||
![]()
θα το κοιταξω αυριο να δω τι μπορω να κανω και θα δω και για φυτα καταλληλα σε κανα φυτωριο.αν και δυσκολο το βλεπω να βρω.θα ριξω ομως ματιες μπας και...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ξεκινησει τη μελετη για το σπιτι των unimaculata και βλεπω γμτ οτι ο παπυρος θεωρειται Αφρικανικος κι οχι Ασιατικο φυτο, απο την αλλη κοβω το κεφαλι μου οτι στην Ασια εχω δει παπυρους γυρω απ τα καναλια εκτος κι αν μπερδευω αλλο ειδος φυτου που μοιαζει... (η αν απλα μεταφερθηκε και επειδη ποιανει ευκολα διαδοθηκε παντου, η leda που εχει παπυρακια ειπε οτι και με ενα φυλο ποιανει)
Θα μου χαλασει αραγε τη "βιοτοπικοτητα"? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() ![]() υ.γ ωραια ψαρια τα unimaculata.κιεγω θα κοιταξω να βρω mahachai μολις φυγω.το επομενο betta μου τετοιο θαναι οπωσδηποτε. |
|
||||
|
||||
![]()
ε κοιτα, φτερη πχ εχει κι εδω, παπυρακια το ιδιο, μπαμπου επισεις...
Στο τελος κι εγω το ξερω πως θα βαλω οτι να ναι, (ως συνηθως) αλλα κοιταω μηπως και καταφερω επιτελους να το κανω λιγο πιο βιοτοπικο (εστω με φυτα που βρισκονται σε ολα τα μηκη και τα πλατη και κανα δυο που να ειναι αποκλειστικα στο βιοτοπο)
|
||||
|
||||
![]()
αν βρεις τιποτα φυτα πεστο και σ'εμας
![]() ![]() για φτερη ποια φτερη λες? την "κοινη"? αλλα αυτη θελει χωμα.εκτος αν φτιαξω την πλατη που λεω και τη βαλω εκει... |
|
||||
|
||||
![]()
πιανει και με φυλλο,αλλα με σπορακια μεταφερεται παντου...στα ωριμα φυλλα,κανει μια "ομπρελιτσα" γεματη σπορακια ,που οπου βρουν μεγαλη υγρασια,απο νερα που τρεχουν συνεχεια ,οχι στασιμα,πανε και φυτρωνουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
πηραμε και το Fogger σημερα.υπαρχουνε σε μερικα καταστηματα απο 24-25 ευρω.σε πετσοπ απο 50 και πανω μονο και μονο για τη μαρκα,ενω ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως
![]() το δοκιμασα λιγο, κανει δουλεια τελικα ![]() σιγουρα θα μπει με χρονοδιακοπτη σε διαφορες ωρες τις μερας,και σιγουρα και το πρωι για να βλεπω την ομιχλη οταν θα ξυπναω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα γίνει κουκλί το ενυδρείο George !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | Άλλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | Άλλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |