|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκα σε σκεψεις, οποτε θα το αλλαξω το ξυλο και θα το παρω να παταει ακριβως να ειμαι καλιμενος. Ε και το υπαρχων για κανα ραφακι..
------------------------- Εκανα τεστακι νερου βρυσης να δω που βρισκομαι ολα με jbl. PH: 7.5 GH: 7 kh: 6 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOUM : 28-10-12 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα το νερακι, ευκολα μαλακωνει με ελαχιστη προετοιμασια οποτε πας σε οτι ειδη θες
|
||||
|
||||
![]()
Malawi λεω για αρχη. Σιγουρα θα μπουν labido(1-4). Μηπως θα μπορουσα να βαλω και Cyrtocara moorii(1-4)? λεει για 250 λιτρα το λιγοτερο αλλα και 1.50 για μηκοσ. εγω με το 1.20 χλωμο το βλεπω!αλλα εχω πολυ μελλον ακομα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα στη βδομαδα θα αγορασω αμμο και πετρες. Θα παρω 25 κιλα χαλαζιακη αμμο και λεω να προσθεσω και αραγωνιτη λιγο για να μου ανεβασει τις τιμες. Ποσο να βαλω? ειναι σωστη η σκεψη μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
σωση η σκεψη σου, αλλα για το πως και ποσο ανοιξε νεο θεμα στην κατηγορια των Αφρικανων γιατι εδω μπορει να μην το δει καποιος που γνωριζει
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα μεταφέρθηκε
![]() Για άμμο διάλεξε μικρής κοκκομετρίας (ψιλή) ασβεστολιθική (ή θαλασσινή) και πέτρες επίσης ασβεστολιθικές, οπότε δεν χρειάζεσαι αραγωνίτη που είναι και ακριβός. Σιγά σιγά θα ανεβάσουν τις σκληρότητες σου. Αν επιμένεις να ξοδευτείς χωρίς λόγο, βάλε μισό-μισό άμμο-αραγωνίτη και είσαι οκ. Με τα λαμπίντο ένας συνδυασμός που μ' αρέσει είναι με "maingano". Έχεις όμως πολλές επιλογές όπως Iodotropheus, Ps.socolofi, C.afra, Ps.saulosi κλπ Τα "δελφινάκια" C.moorii γίνονται μεγάλα και σύντομα θα ζοριστούν χωρίς πολύ ανοιχτό χώρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 30-10-12 στις 18:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή κ από εμένα φίλε μου!!!
Ρε παιδιά,δεν ήταν λίγο υπερβολή αυτά που υπόθηκαν για το κενό του μόλις 1,5 πόντου;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|