|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, για αρχαριο και τα 60 λιγα ειναι, οποτε οτι και να στησεις θελει πρωτα διαβασμα, κατανοηση προσοχη και μη ντρεπεσαι να κανεις κι ερωτησεις.
Φυσικα πρωτα θα διαβασεις οτι αφορα στρωσιμο, κυκλο αζωτου κτλ, και μετα αφου στρωσεις σωστα το ενυδερειο (προτεινω με αμμωνια και καλυτερα τον αργο τροπο) τοτε θα βαλεις ψαρια
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μελετήσει ήδη το θέμα, γιατί ήθελα να δω αν μπορώ να καταφέρω να στήσω ένα ενυδρείο.
![]() Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ήδη κρατάω σημειώσεις αλλά όπως και να χει όπως έχω πει δεν έχω χώρο για κάτι παραπάνω... μόνο 60λιτρο ![]() Κρίμα δεν είναι να παρατήσω κάτι που μου αρέσει; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα με 60ρακι, απλα να εισαι διπλα προσεκτικος, και φυσικα να προσεξεις την επιλογη ψαριων και την ιχθυοφορτωση και το ταισμα γιατι οσο πιο κατω πας σε λιτρα τοσο πιο πολυ δε συγχωρουνται λαθη.
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα καλο ειναι οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα.
Αλλα αφου 60λιτρο μπορεις,60λιτρο να παρεις.Γιατι να το παρατησεις? Μια χαρα σουπερ ενυδρειο μπορεις να φτιαξεις με λιγη προσοχη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες επιλογές με έτοιμα ενυδρεία;
Τι εταιρείες να ψάξω; Είδα ένα Juwel Coral 60 και ένα Hagen Elite 60 Εννοώ να έχει όλα τα απαραίτητα για το πρώτο στήσιμο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν κοιτας για τετραγωνο να κερδισεις σε λιτρα;
αντι για 60Χ30Χ30 δες για 60Χ60Χ60 κυβο |
|
|||
|
|||
![]()
Μονο μηκος εχω 60, θα το βαλω σε επιπλο. Η επιφανεια του ειναι 70×40 και απο οτι ειδα δεν υπαρχει με τετοιες διαστασεις και δεν θελω να μου το κανει τζαμας...
Οποτε παιδια οσον αφορα τις διαστασεις μονο 60 λιτρο με παιρνει.. Παμε τωρα να δουμε ποιο να παρω; γιατι δεν θελω να ξεφυγω σε τιμη. |
|
||||
|
||||
![]()
αν το juwel εχει εσωτερικο φιλτρο να προτιμησεις το hagen
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |