|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μεγαλυτερο απο ο,τι περμεναμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερατε τις διαστασεις του ενυδρειου για να φτιαξετε τη σωστη βαση?
και τωρα διορθωνεται το προβλημα, μπορεις να αλλαξεις το ξυλο. εγω δεν θα τολμουσα να γεμισω ενυδρειο οταν θα εξειχαν οι πλευρες του εστω και λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η βαση εχει κενο 3 ποντουσ δεξια και 3 απο αριστερα και το ξυλο 1,5. αυτο το κενο ειναι για την 15αρα μελαμινη που θα μπει γυρο.Το προβλημα ειναι η παντοφλα που εφαγα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και χιλιοστα να προεξειχε εγω δε θα γεμιζα νερο...
Μπορεις ειτε να αλλαξεις ξυλο, ειτε να βαλεις ενα νεο πανω στο παλιο
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκα σε σκεψεις, οποτε θα το αλλαξω το ξυλο και θα το παρω να παταει ακριβως να ειμαι καλιμενος. Ε και το υπαρχων για κανα ραφακι..
------------------------- Εκανα τεστακι νερου βρυσης να δω που βρισκομαι ολα με jbl. PH: 7.5 GH: 7 kh: 6 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOUM : 28-10-12 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα το νερακι, ευκολα μαλακωνει με ελαχιστη προετοιμασια οποτε πας σε οτι ειδη θες
|
|