|
|
||||
|
||||
![]()
ναι καπου εκει σαυτες τις διαστασεις.θα το δω οταν ερθει η ωρα.
βιοτοπικο για ποιο λες,για τον κυβο τωρα?ε δε θα τολεγα βιοτοπικο ακριβως,αλλα αν μπορεσω να το κανω να μοιασει στη φωτο παραπανω θα μου ειναι αρκετο προς το παρον.οσο πιο βιοτοπικο γινεται τελοσπαντων....οπως και το επομενο.... μη σου πω δηλαδη οτι εχω αρχισει να σκεφτομαι ταξιδι σε ταυλανδη αλλα και rio negro για να δω τα μερη απο κοντα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οταν ερθει εκεινη η ωρα θα σε εχω υποψιν μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ, στην πρωτη ελονοσια θα πας να ανεβεις τη σκαλα και θα νομιζεις οτι ειναι το Αραρατ, στις υπολοιπες θα το εχεις συνηθισει ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι αναγκη να ειναι κοντο το ενυδρειο.
Το κανεις paludarium και το κανεις ακομα πιο βιοτοπικο προσομοιωνοντας και το χωρο πανω απο το νερο. Ultimate βιοτοπικο. ΥΓ. Τα impelis δεν ειναι επιθετικα σαν τα splendens
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννωειται, αν και στο βιοτοπικο μου ρχεται κατι τετοιο: http://www.tuncalik.com/2009/09/biotope-in-my-study/ (μπορει να εχω βαλει το λινκ 100 φορες αλλα το παλικαρι τα σπαει)
|
||||
|
||||
![]()
το λινκ το εχω δει,πολυ ωραιο! και το palundarium το σκεφτομαι πολυ σοβαρα εδω και πολυ καιρο.κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
παλι φωλια εκανε το κ...ψαρο.τωρα θα του τη χαλασω παλι με την αλλαγη χωρις να το θελω.ακου να αγχωνομαι εγω για τα ....τικα του ψαριου!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σπάει George...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |