#2
|
|||
|
|||
![]()
Τι σόδα έβαλες;
Λένε ότι είναι baking-soda για να ανεβάσει το ph να κρατήσει λίγο παραπάνω η μαγιά. Αν έχεις σκληρό νερό δεν κάνει και πολλά πράματα. Αυτή η κολλώδης ουσία δεν έχει πιάσει και μέσα στα σωληνάκια; Για αφρός μου φένεται. Πρόσεχε μην βουλώσει η τρύπα απο το δοχείο και έχεις ιστορίες..... Για δικό σου μίγμα καλύτερα βάλε ένα διαφανές μπουκάλι απο αναψυκτικά. Μια αντεπίστροφη βαλβιδούλα ανάμεσα απαρέτητα. Το δοχείο της hagen είναι αρκετά μικρό, δύσκολα το κρατάς πάνω απο 10 μέρες.
__________________
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|