|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Το dow νομίζω είναι μπλέ, δεν ξέρω αν βγαίνει και σε πράσινο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το ξέπλυμα. Μία παρατήρηση μόνο, το φελιζόλ καλά θα ήταν πιστεύω να το έβαζες σε όλο τον πάτο για να μοιράζετε και το βάρος από τις πέτρες. Καλό ξεκίνημα!
|
||||
|
||||
![]()
βασικα με το με το υλικο αυτο!! μια χαρα εισαι βαλε το αφοβα!!!
απλα θα σου πω να βαλεις σε ολο το ενυδρειο αφρολεξ. πρωτον γιατι αν γινει ατυχημα δεν ξερεις σε πιο σημειο μπορει να πεση η πετρα, δευτερον για να κατανεμηθει το βαρος πιο σωστα και τριτον αν σε λιγους μηνες θελεις να αλλαξεις σετ απ και να προσθεσεις πετρες και σε αλλα σημεια τι θα κανεις?? το σωστο ειναι να εχεις σε ολο τον πατο του ενυδρειου αφρολεξ....!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπροστά και στα πλαϊνά άφησε κενό για να μην φαίνεται όταν μετακινείται η άμμος. Πρώτα τοποθέτησε τις πέτρες πάνω του και μετά ρίξε την άμμο για να "δέσει" το οικοδόμημα ![]() Φτιάξε 2 όγκους σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους για να μην διεκδικήσει ο κυρίαρχος αρσενικός όλο το ενυδρείο. Με το καλό! |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια για της απαντησεις να ειστε καλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδή κάποια στιγμή θα αρχίσει να φαίνεται το dow, έχει και μεγάλη άνωση, άλλη επιλογή είναι τα egg crate https://www.google.gr/search?q=egg+c...w=1024&bih=560
εγω τελικά δεν έβαλα τίποτα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
που το βρισκω αυτο το υλικο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400αρι malawi | poet | Malawi | 5 | 24-09-12 11:47 |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |