|
|
||||
|
||||
![]()
εχω εναν 50ρη της sera γιώργο...ειναι μικρός (μεγεθος ~20εκ ) και ρυθμιζόμενο..απλα δεν θυμάμαι ποσο εχει....
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τις απαντησεις.στο ιδιο καταστημα εχει και ενα fluval αλλα τον εχει γυρω στα 15 ευρω.θα ριξω μια ματια και αλλου και αν δε βρεθει κατι ποιοτικοτερο πιο φτηνο θα κοιταξω τον elite και τον fluval.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιώργη
κάνε και ενα τηλ στον Σταύρο(αβυσσος) μπορεί να εχει τον 25-ή 50 δεν θυμάμαι μαρκα..τον εχω σε 150...:S θα ψάξω το κουτι να σου πω ------------------------- το βρηκα...http://www.sicce.com/prodottiDettagl.../idprodotto=43 ,εγω εχω το 150ρι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 21-10-12 στις 15:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν σε παιρνει οικονομικα ψαξε για eheim jager.βγαινει κ στα 25 βαττ(τα 25 ειναι τα λιγοτερα βαττ που θα βρεις σε θερμοστατη οποιασδηποτε εταιριας).μακραν οτι ποιο ποιοτικο κυκλοφορει
![]() http://www.youtube.com/watch?v=6gD8KPbJcRw |
|
||||
|
||||
![]()
τασο thanx,τους ειχα ξεχασει τους sicce και ειχα εναν για το βαρελι που ειχε βγει σκυλι.
θα το κοιταξω. dino ευχαριστω.ο jager σιγουρα θαναι ποιοτικος αλλα φοβαμαι οτι θα μου πιασουν κ...λο.θα κοιταξω ομως μπας και.... ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω εναν 50αρι sicce και εναν 25αρι Wave tropico.
|
||||
|
||||
![]()
sicce ειχα κιεγω για το βαρελι τον 150αρη και ειχα μεινει ευχαριστημενος.ο θερμοστατης του ητανε λιγο μυστηριος αλλα δε με ενοιαζε γιατι τοτε εμπαινε στο βαρελι και τωρα θαναι πανω στον stc.αλλα το ειχα ξεχασει.θα παω μια βολτα αυριο και κατι θα βρω πιστευω.σας ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαλεξε ρε ποιον θες.Ειναι στο ντουλαπι αυτοι και καθονται.....
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα δεν σε καταλαβα ρε δημητρη τι εννοουσες,νασαι καλα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι διαστασεις γυαλας ψαχνεις?
|
||||
|
||||
![]()
δισκακια?αυτο μας ελειπε τωρα!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-09-13 01:15 |
Γνωριζει κανεις? | gwgos21 | Malawi | 3 | 07-01-10 00:41 |
Γνωριζει κανεις? | gwgos21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 05-01-10 09:32 |
Γνωριζει κανεις... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 16-12-07 14:37 |