|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Κώστα....
------------------------- Παράθεση:
[/I][/I][/I] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siberian : 19-10-12 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
360ευρω το βρηκες ελλαδα η εξωτερικο?
|
|||
|
|||
![]()
Ελλάδα, πήρα τον αντιπρόσωπο τηλ...
|
|
||||
|
||||
![]()
η Aqua Medic ειναι σοβαρη εταιρεια.
360euro μου ερχοντε πολλα. ΑΛΛΑ... το boyu βγενει 290 με βαση και εισαι στα 130υπερπολυτιμα λιτρα http://zoofilia-ionias.interpet.gr/A...reia_BTL_1.htm. αν και βαση μπορεις να κανεις εσυ για να κολλαει με το σπιτι.ετσι πεφτει στα 205. κατι αλλο αλλο τωρα ναι το boyu ειναι κινεζικο αλλα γενικα εχουν δειξει καλη διαγωγη. στα αρνητικα του boyu ειναι το σκιμερ.το οποιο θελει αλλαγη.αρα τωρα που το σκεφτομαι θα δωσεις για καλο σκιμερ 100-150 ευρω το λιγοτερο. τωρα μονο το σκιμερ της Aqua Medic εχει 85+20 τα μεταφορικα http://fish.aquaristic.net/Aqua-Medi...terilizer.html για το Aqua Medic τωρα...το οτι δεν εχει καπακι δε με χαλαει ισα ισα μου αρεσει. για το φως του Aqua Medic τι να πω δεν ξερω αν και μου φαινοντε λιγα αυτα τα 3 σποτακια.εδω θα εμιστευτουμε την εταιρια.(αν το παρεις θα μας πεις εσυ ![]() ![]() πλατη φιλτρο απο οτι βλεπω εχει και το Aqua Medic.το boyu εχει σιγουρα. θετικα boyu τα 130λιτρα +η τιμη+ο φωτισμος του τ5 PL. αρνητικα το σκιμερ του θετικα Aqua Medic εξοπλισμος+ disain αρνητικα τιμη και βασικοτατο τα 80μονο λιτρα του. αν πας στο boyu θες 205e+100e για σκιμερ+τη βαση στο Aqua Medic πας στα 360e +τη βαση. ελπιζω να βοηθησα και οχι να μπερδεψα παραπανω. μετα ειναι και το rms 130d στα 130λιτρα αλλα και αυτο πρεπει να εχει αλμυρη τιμη http://www.swelluk.com/aquarium/fish...ium-27975.html απο αγγλια.
|
||||
|
||||
![]()
το aqua medic έχει καλύτερο φως πίστεψε με
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
παω πασο δεν ξερω.
εχεις καποια εμπειρια?το εχεις δει απο κοντα?
|
||||
|
||||
![]()
με 27 βατ power led μπορεί να μεγαλώνει και ακροπόρες κανονικότατα συν ότι δεν θα έχει εξάτμιση και ανέβασμα της θερμοκρασίας , για αυτό το λέω όχι ότι και οι τ5 δεν είναι καλές
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
το boyu επειδή το εχω δει , πηγα και το πηρα και το ξεστισα ολο απο φιλο και το εστησα σε αλλον φιλο μου αρεσε παρα πολυ , το τζαμι του μου εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη και γενικα το ειδα παρα μα παρα πολυ δεμενο ενυδρειο , ακομη και το καπακι του σαν πλαστικο μου φανηκε πολλής καλής ποιότητας αν και οπως ειπαμε κινεζικο.
ναι το σκιμερ του ειναι λιγο για τα μπαζα (αυτο ειναι) , αλλα εχει απονιτροποιητη και σκιμερ μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο ebay και να βρεις , ο φιλος μου που το εφτιαξε βρηκε ενα με αερα και του κανει απιστευτη δουλεια . Νομίζω αυτο εχει παρει η καποιο παρόμοιο Ο φωτισμος ειναι υπερ αρκετος και μου αρεσε τρομερα . Αααα και κατι ακομα: εχει και λαμπα UV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γενικος το βλεπο πιο ολοκληρωμενο ενυδρειο (μονο θεμα το σκιμερ) και γενικος πιο ομορφο αφου τα τζαμια δεν εχουν κολησεις ειναι οβαλ στις γωνιες και οπτικα φενεται μπιμπελο !!!!! ![]() + περισσοτερα λιτρα . Σκεψου το !!
|
|||
|
|||
![]()
Alan σε ευχαριστώ πάρα πολύ με άφησες άφωνο και δεν το παθαίνω συχνά...
![]() Αν έχετε κι άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες... Ευχαριστώ για την βοήθεια... |
|
||||
|
||||
![]()
ο φιλος alan boy που εβαλε πιο πανω το λινκ για το boyu βλεπω εχει καλη τιμη , 205 μονο το ενυδρειο δεν ειναι υπερβολικο , αν εχεις κατι απο βαση ακομη καλυτερα .
Και νωμιζω αυτο ειναι το TL550B , αυτο που εχει ο φιλος μου ειναι πιο παλιο μοντελο το σχετο ΤL550 , και καλο ειναι να ρωτησεις τι περιλαμβανει απο εξοπλισμο το TL550B , αυτο που λεω εγω ειναι αυτο στο link που ειναι κατω κατω και δεν εχει τιμη. Καλο ειναι να πας και να το δεις αν το εχει το καταστημα , και συμβουλη μου μην το σκέφτεσαι καθολου. Τα red sea ειναι κορυφη αλλα πας σε αλλο επιπεδο , και φυσικα πληρωνεις !!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aqua Medic Riff 500 | niar71 | Φίλτρανση | 2 | 20-11-05 23:26 |
aqua medic filter | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-10-05 08:11 |
JBL ή AQUA MEDIC ? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-03-04 10:57 |