|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο του μαγκα ηταν το παλιο της ειρηνης και δεν εχει sub ουτε και περιθωρια βελτιωσης αλλα μου ηρθε ιδεα.
τα ανεμιστηρακια τα εχω πανω σε 2 ξυλινες γωνιες και στο υπολοιπο πλαστικο.θα αφαιρεσω το πλαστικο. |
|
||||
|
||||
![]()
εχμμμμ.... εξωτερικο sump εννωουσα ... (ενα δεκαπεντολιτρο ειναι μια χαρα και με το παραπανω)
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να ειχα χωρο για εξωτερικο.παντως αν αποφασισω να φτιαξω καποια στιγμη αλλο θα το κανω οπως τα αλλα 2 ενυδρεια που εχω.
ειναι μεγαλη υποθεση ακομα και το εσωτερικο sub. 9 λιτρα βιολογια ξεχωρα τα μηχανικα φιλτρα για 123 λιτρα νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο ενυδρείο κάντου καμια παρουσίαση να πάρουμε ματι και μεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγουρα, απλα με το εσωτερικο χανεις χωρο, ενω με το εξωτερικο και δε χανεις τιποτα και κερδιζεις λιτρα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ιδιως στην περιπτωση του 3ου μας ενυδριου. που χωριζει τον μικρο απο εμας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μ αρεσει !!!!!! ασχετο με το θεμα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω την εμπειρια μου...Τελικα απο οσους μονομαχους ειχα ενα πραγμα καταλαβα προτιμουν μικρο υψος και μεγαλο μηκος,πλατος......Πριν 3 μηνες που πηρα 2 μονομαχους αρσενικους τον εναν τον εβαλα στο 80λιτρο με υψος 45 εκ(2εκ υψος χαλικι και 40εκ περιπου υψους νερου) και τον αλλον τον εβαλα σε 20 καθαρα λιτρα με υψος 25 εκ με αποτελεσμα ο 2ος να ζει μια χαρα και τον εδωσα γτ τελικα δεν τον ηθελα και ο 1ος αν και ειχα χαμηλη ροη ζοριζοταν πολυ να ανεβαινει στην επιφανεια οπου μια βδομαδα μετα να τον βρω νεκρο...Δεν ξερω αν μετραει αυτο που ειπα αλλα ειναι καλο να λαμβανουμε σε ποσα εκατοστα νερο ζουν στην φυση..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |