|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει προβλημα!Ηθελε να φτιαξει ενα μεγαλο ντουλαπι Ε απο πανω αδειο θα ηταν!!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου χρηστο,εγω εχω να πω,οτι μετα απο τοσο μεγαλο κοπο,και υπομονη,το αποτελεσμα θα ειναι φανταστικο.αντε να μπουνε και τα ψαρακια και να τα καμαρονουμε απο το σαλονι πινοντας καφεδακι!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις τζακι-μπυριτσα και η τηλεοραση κλειστη!!
|
|||
|
|||
![]()
Την pizza ξεχάσατε
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι αμα καουμε απο το τζακι και μια βουτιτσα στην πισινα χαχαχαχα
Καλοριζικο.Ζηλευω.Εγω την εχω ετοιμη την σηφινιερα αλλα φωναζει η κυρα. Αλλα ξερω ξερω.Ενα ταξιδι στην Ιταλια με δωρο μια πιστωτικη να δεις πως θα πει το ναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Γκομενα θες να πιασεις ή ενυδρειο να κανεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο Χρήστο! καλή δουλειά! Περιμένουμε να δούμε συνέχεια με τους τρισευτυχισμένους βασιλιάδες σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο καλοριζικο, σουπερ, τα τζαμια 220ευρ γραφις???
|
|
|||
|
|||
![]()
Μικρο, πολυ μικρο...βαλε κανα σαλιγγαρι μεσα κ αστο!
![]() ![]() πλακα κανω... καλορίζικο Στέφανε! Αντε να το δουμε οταν ειναι κ ετοιμο να παθουμε κ εμεις την πλακα μας! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερό! Μερακλίδικη δουλειά! Και το καλό είναι ότι το έφτιαξες μόνος σου!
Θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάσεις τον εξοπλισμο, γιατί παράξενα μου φαίνονται! Θέλω να δω πως θα κάτσουν στο όλο σύστημα! Περιμένουμε εξελίξεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδια!Κατ αρχην Χρηστο με λενε οχι Στεφανο αλλα δεν πειραζει!Τα τζαμια ναι 220 ευρω τα πηρα απο φιλο τζαμα!Παραξενο τι σου φενετε απο τον εξοπλισμο ακριβως;
|
||||
|
||||
![]()
O φωτισμός και η θέρμανση! Θα ήθελα πολύ να τα παρουσιάσεις!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
αλλαγη σε δισκαδικο | 6981giwrgos | Δίσκοι | 28 | 24-01-11 22:24 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
Aquascapes από Ασία | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-09-06 10:40 |