|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστο αυτο αλλο ο Σταματης ενω μας λεει αυτο ,,[ Και ποιός εμποδίζει τη κάθε πόλη να πάρει προτοβουλία και να κάνει τη δική τις συνάντηση και όπως εμείς θα γράψουμε στα φόρουμ να γράψουν και αυτοί τις απόψεις τους .]
__________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Μετα μας λεει οτι δεν ειναι σωστο ,μονο αυτο το φορουμ ,,εσεις στην Αθηνα θα βρεθητε μονο απο αυτο το φορουμ??? θα ειναι και απο αλλα δηλαδη ,τοτε γιατι εβγαλε ανακοίνωσή ο Σταματης σε αυτο το φορουμ και ειπε τα παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μόνο οι προτάσεις να γίνουν σύντομα γιατι στο ΑΖ το άφησα ανοιχτό το θέμα για το πού θα γίνει η συνάντηση . Οσο για τα 4-5 τραπέζια δεν νομίζω να φτάσουν σύμφωνα με τις προβλέψεις μου !!! Οποτε μαλλον εννοει συναντηση για ολα τα φορουμ που συζητηθηκε το αναλογο θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το ειδα ,,αλλα αφου δεν εχουμε επικοινωνια με το ΑΖ τι να κανω εγω θα τους ενημερώσω για την συναντησει που λεω να κανουμε,,?? θα κανω θεμα και εκει να δω τη θα με πουνε.
------------------------- Ωραια ενημερωσα τον ΑΖ στην θεσσαλονικη εκανα ενα θεμα ,,απο ειδα κανενας δεν τους ειπε τιποτα ,τους ειπα να περιμενουν ενημερωση απο εμενα. Πυστευω τωρα αν ειμαστε ενταξη,. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 16-10-12 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δυστυχώς δουλεύω το Σάββατο.
|
||||
|
||||
![]()
Και εσυ?? ...... εγω διπλοβαρδια!!
![]() ![]() ![]() Παιδια με skype μπορει να γινει κονε? Τοτε θα ειναι πανελληνιο κυριολεκτικα!!
|
|||
|
|||
![]()
Τα θέματα που ανοίγω τα ανοίγω σε 3 φόρουμ Gab AZ και GD καλό θα είναι αντίστιχα να ανοίγωνται απο μέλη και σε άλλα φόρουμ που υπάρχουν .
Δεν υπάρχει εξαίρεση για κανένα , απλα εγω δεν έχω λογαρισμούς αλλού ακόμα . Χομπίστες θέλουμε , απλα χρησημοποιούμε τα φόρουμ σα μαζικο μέσο επικοινωνίας , και τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά δεν είναι κακό . Ανοίξτε λοιπόν παντού θέματα και καλέστε κόσμο . Οσο για την επαρχία η κάθε πόλη - νομός μπορεί να οργανώσει τις συναντήσεις τους , όποιοι νομίζουν ας πάρουν τη πρωτοβουλία απο μονοι τους και να ενημερώσουν τα φόρουμ , για να μαζέψουν το κόσμο τους . Υγ. περιμμένω να καταλήξουμε οι Αθηναίοι για το μέρος να το γράψουμε και στα άλλα φόρουμ . Υγ2. Οποιοι δεν μπορούν να έρθουν δεν χρειάζετε να το γράψουν για λόγους οικονομίας . ------------------------- Σε αυτη τη φάση όχι , δεν μπορείς να συννενοηθής , όταν είναι πολλοί .
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΑΜΑΤΗΣ : 16-10-12 στις 22:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αναλαβη εδω στην Θεσσαλονικη και τα γυρω μερη, το GAB και το AZ σε αλλο φορουμ δεν ειμαι ,εχω ενημερωση το ΑΖ και περιμενουν νεα μου .
Πυστευω οτι ειμαι ενταξη τωρα ,,εκανα και αλλο ΠΟΣΤ για να δουμε ποση ειμαστε απο εδω Θεσσαλονικη το ιδιο εχουν κανει και στο ΑΖ ο Αιολος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος να ανεβασει και στο GreekDiscus για την Θεσ/κη και ειμαστε οκ.
Επισης θα πρεπει να ενημερωθει και το aqua4fun,αν ειναι καποιος μελος ας ανεβασει ενα θεμα με την συναντηση της Θεσ/κης.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να βοηθήσει κάποιος τον snakepanos και να ενημερώσει κι άλλα φόρουμ .
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να γίνει μια σελίδα στο facebook ώστε να μάθει περισσότερος κόσμος για τον σύλλογο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |