|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ειδα εδω http://www.seriouslyfish.com/species...ustus/#respond
δεν γινονται τοσο και το ενυδρειο που χρειαζονται ειναι 120 μηκος.... να τα βαλω και αν δω οταν μεγαλωσουν οτι πεφτει ξυλο να δωσω καποια;;;;; ισχυει οτι καθε εκατοστο ψαριου χρειαζεται 1 λιτρο νερου;;;; τι λετε παιδια;;;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως σου ειπε και ο γιαννης φτανουν τα 30 εκ στο λεει και στο site που μας εβαλες. μετα ναι σου λεει 1,20 αλλα για 1 χαρεμι οχι για 4 .και τελος μην ξεκινισεις με λαθος νοοτροπια, τι κανονας ειναι αυτος? 1 εκατοστο ανα λιτρο δηλαδη ενα ψαρι 10 εκ τα βαζουμε στα 10 λιτρα και ειναι ενταξει ?οχι . |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους.....αλωστε γι'αυτο κανω τις ερωτησεις εδω για να ειμαι σιγουρος πως αυτο που παω να κανω ειναι το σωστο και οχι κατι που εχω ακουσει απο καποιον....οποτε να μην τα βαλβω τα venustus ε;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαλεξε 3 ειδη απο αυτα που εγραψες και ριχτα .
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ στελιο και γιαννη ευχαριστω για την καθοδηγηση....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υδρωπικια-κινδυνος για τα υπολοιπα? | ino | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-07-12 06:49 |
υβριδισμος? | Πάνος | Ζωοτόκα | 7 | 11-08-09 09:59 |
Υβριδισμος | Andros | Malawi | 7 | 04-05-08 23:08 |
υβριδισμος | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-02-06 23:04 |