|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζευγαρακι επισεις ισως γινεται αλλα ακουγεται πολυ παρακινδυμνευμενο και προσωπικα το αποφευγω. Αλεξανδρε, οι τιμες που θα βρεις στο εν λογο μαγαζι ειναι σε παρα πολλα πραγματα οι καλυτερες της Ελλαδος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεχομε τα 50 λιτρα για ενα τετειο ψαρι στα χερια ενος που ξεκιναει τωρα το χομπι γιατι κακα τα ψεματα τα πολλα λιτρα συνχωρουν λαθοι ------------------------- Παράθεση:
πατριωτακι εγω απο χωρα ειμαι ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-10-12 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε 40-60 λίτρα ενυδρείο, μπορεί να "χωρέσει" χαρέμι μονομάχων...μόνιμα? Ή μιλάμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα? Και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν με ενοχλούν παρεμβασεις, περιμενω την παραγγελία μου με τα φαρμακα και τα τεστ απο το petcumulus.gr.. οταν κανω τις κινησεις θα κανω update!
επισης τα φυτα που εχω μεσα, η anubia και το Hygrophila polysperma βοηθανε ή απλα κανουν τα πραματα χειροτερα? Γιατι μου ειχαν πει να τα αφησω στο γλαστρακι τους ή να βαλω ρίζες στο χαλικι με μεγαλυτερες πετρες για να πιασει η ρίζα.. χτές διάβασα μερικα αρθρα περι ζωντανων φυτων και τι χρειαζεται ενα ενυδρειο για να ειναι σωστα φυτεμενο.. τα δικα μου φυτα ειναι χωρις καποια παροχη θρεπτικων συστατικων στο υποστρωμα, μονο με το νερο.. τα βγαζω ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται ότι τα φυτά κάνουν καλό! Αλλά αν τα έχεις αφήσει με τα γλαστράκια τους πρέπει να τα βγάλεις. Το πολύσπερμα φυτεύεται κανονικά, είναι εύκολο και γρήγορης ανάπτυξης. Η ανούμπια είναι ίσως το πιο εύκολο φυτό που υπάρχει, αλλά κανονικά δε φυτεύεται πιάνεται σε πέτρες ή ξύλα. Αν θες να τη βάλεις στο βυθό να προσέξεις το κεντρικό ρίζωμα να μη φυτευτεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα δε μιλησαμε για 40-60 σε καμια περιπτωση γιατι ο αρσενικος θα διεκδικησει μονος του 40-50 cm αλλα για >80 (ειναι το μικροτερο "κοινωνικο" μονομαχαδικο που εχω, και ο Λεανδρος παλι σε 80ρι το χει, και φυσικα μιλαμε για χαμηλο ενυδρειο που δινει τα λιστρα σε μηκος και πλατος). Αρχικα ΔΕΝ ειναι κατι που προτεινεται ετσι απλα. Για να πετυχει ενα τετοιο εγχειρημα πρεπει οποσδηποτε να υπαρχουν stand by ενυδρεια για την περιπτωση που δεν, πρεπει να ειναι πυκνοφυτεμενο σε στυλ λαβιρυνθο, κτλ κτλ κτλ. Δεν ειναι κατι που θα ελεγα "καντο" αν δε συντρεχει καποιος λογος (αναπαραγωγη μεγαλυτερη απο αυτη που περιμενεςπχ, η κατα λαθος αγορα αρσενικου πλακατ μαζι με τα θυλικα κτλ). Φυσικα για μονιμα μιλαμε (προσωπικα καπου 2-2,5 χρονια το χω ετσι χωρις καποιο προβλημα)
|
|||
|
|||
![]()
update!
χτές ξεκίνησα θεραπεία melafix-primafix. οι μετρησεις ηταν: ΝΗ3/ΝΗ4: 0 GH:10.5 KH:11 Δυστυχώς το τεστ NO3 το παρηγγειλα σε 2ρη παραγγελία και ακομα δεν ήρθε.. έχω μερικές απορίες. 1)πρεπει να κλεισω το φίλτρο (σφουγγαρι ενεργου άνθρακα) για 7 ημέρες που διαρκει η θεραπεια? 2)αλλαγές νερου με τι συχνότητα να κάνω? 3)τι αλλο προτεινετε να κανω?αν δε δω βελτίωση σε 7 μερες απο την εναρξη θεραπειας? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μονη περιπτωση που το σβηνεις κι αυτο για ελαχιστη ωρα ειναι αραια και που οταν θελει καθαρισμα. Απο την αλλη καμια θεραπεια δε θα ποιασει αν εχεις μεσα ενεργο ανθρακα... εισαι σιγουρος πως ειναι σφουγκαρι ανθρακα κι οχι απλα ενα μαυρο σφουγκαρι? Εκτος απο σφουγκαρια εχεις αλλα υλικα μεσα στο φιλτρο ? (βιολογικα υλικα) Παράθεση:
Παράθεση:
Αν δεις νε επιδεινωνεται πεσ μας
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο μου ειναι αυτό:
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1567 λέει ενεργοποιημένο σφουγγάρι άνθρακα.. αν πρεπει να βγαλω το σφουγγαρι και να βαλω κατι αλλο πείτε |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει σφουγγάρι άνθρακα το συγκεκριμένο, εκτός αν του έβαλες εσύ κάτι επιπλέον. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.
|
||||
|
||||
![]()
οκ, δεν ειναι σφουγκαρι ανθρακα (ενα κιτρινο η λευκο δεν ειναι?) αλλα οπως γραφει υπαρχει ανταλλακτικο διαθεσιμο ενεργου ανθρακα αν χρειαστει.
Με το συγκεκριμενο φιλτρο δεν μπορεις να κανεις και πολλα, εκτος ισως αν μπορουσες να στριμωξεις στην πισω μερια που εχει δυο χαραμαδες λιγο siporax mini, κατα τ αλλα για μονομαχοενυδρειο πιστευ θα σε καλυψει οπως ειναι, τωρα αν αργοτερα θες να αναβαθμιστεις και να πας σε κατι πιο σοβαρο παρε εξωτερικο φιλτρο που εκτος απο καλυτερο χωρο, καλυτερη ποιοτητα φιλτραρισματος κτλ, ειναι και πολυ μεγαλη ευκολια για σενα. Οποτε μην ασχολεισαι με το φιλτρο, απλα να δουλευει, και κανεις τη θεραπεια κανονικα προσπαθοντας με σωστα βηματα να λυσεις τα υπολοιπα προβληματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |