|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου! εχεις και τετρα μεσα??? ενημερωσε μας πως παει η παρβουλα. 8ελω να βαλω και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!τετρα λεγονται αυτα τα 3 ιδια που εχω?δν θυμαμαι!!θα σε πω φιλε μου.πιστευω να πιασει.
|
||||
|
||||
![]()
τα τετρα θελουν μαλακο νερο ομως και μπορει να εχουν προβλημα αργοτερα..
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!μια ερωτηση παιδια!!τωρα μπροστα εχω την aquaglo 18000k που λεει οτι εχει 35 lux κ 290 lumen κ πισω την flora glo 2800k με 65 lux και 420 lumen.αμα βαλω την flora glo μπροστα θα εχει διαφορα?θα ειναι ποιο δυνατος ο φωτισμος?ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε αλλο ενυδρειο εχω μπροστα τη grolux και σε αλλο πισω, δεν εχω δει διαφορες αναπτυξης παρα μονο αισθητικο
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια!!!μετα απο λιγο καιρος απουσιας ξανα ειμαι εδω και με καινουριο βιντεο απο το ενυδρειο μου με καποιες μικρες αλλαγες!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Kl25xPWpBMU
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο,να το χαιρεσαι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |