|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα δεν εχουν τεθει μεγαλοι στοχοι,ουτε καν οι προοπτικες! Να "μετρηθουμε" θελουμε ωστε να ξερουμε την δυναμικη ενος νεου ξεκινηματος,αν ειμαστε πολλοι,υπαρχει μια προοπτικη,αλλα ας δουμε πρωτα την διαθεση που υπαρχει και με αυτο για μαγια θα τεθουν οι βασεις για τα περαιτερω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συγνωμη αλλά αυτό το κείμενο που έγραψες Παράθεση:
Μιλάς για χρήματα. Αρα έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου. Το πού θα πάνε όμως αυτά τα χρήματα δεν το λες. Μιλάς για Πανελλήνιο και προσωπικά θεωρώ ότι για να υπάρχει σύλλογος πανελλήνιος που να μπορεί να δώσει κάτι στους περισσότερους χομπύστες θέλει πάνω από 1000 μέλη (και λίγα λέω). Μιλάς για σκοπό του συλλόγου να προωθήσει το χόμπυ. Εγώ λέω ότι ο σκοπός πρέπει να είναι να περνάμε καλά, να προσφέρουμε κάτι πίσω ώστε να αυξανόμαστε και ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στους υπόλοιπους χομπύστες που ΔΕΝ είναι στη παρέα. Εγώ λέω ότι αν ας πούμε μαζευτούμε και αρχίσουμε να κάνουμε μαζικές αγορές θα έρθουν και άλλοι. Από αυτούς που θα έρθουν 1 στους 30 θα θελήσει να συνεισφέρει ανιδιοτελώς. Και μετά βάζουμε στόχο για να κάνουμε ΕΝΑ σεμινάριο. Που θα βάλουμε ΟΣΟΙ θέλουν λεφτά για να πραγματοποιηθεί. Και όσοι θέλουν να το δουν θα δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων και θα "πληρώσουν" αντίτιμο για τη συμμετοχή τους. Για να το κλείνω. Εγω μιλάω για κάτι χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς άλλους στόχους εκτός από τη γνωριμία μεταξύ μας και τη δυνατότητα συνάθροισης. Συμμετοχή σε αυτό που ζητάς (αναφέρομαι σε εσένα επειδή εσύ άνοιξες το θέμα) δεν δηλώνω. Φυσικά είμαι ένας και η γνώμη μου δεν μετράει αφού ήδη αρχίσατε να μαζεύεστε. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να απαντησω σε αυτα που μου λες.
Και αυτο διοτι δεν ξερω πως θα οργανωθει ολο αυτο,απλα θελω να δω ποσοι εχουν την διαθεση να οργανωθουν και να κανουν κατι πανω απο τα φορουμ και τις μικρες παρεες. Το τι θα ειναι αυτο τελικα,θα το αποφασισουν οι πολλοι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου φιλε μου. απλα ξεχνουν ευκολα απο οτι φαινετε τα λογια τους μερικοι και ξαφνικα ολος τυχαιος βγενουν στην επιφανεια. |
|
|||
|
|||
![]()
stelios816 και sps4ever(niktso) το έγραψα και στο δίπλα θέμα .
Αυτο εσύ (και ο κάθε εσύ) θα το αποφασίσεις , με ποιό τρόπο δηλαδή θα προσφέρει ο σύλλογος . Δεν γίνετε αυτη τη στιγμή να αποφασίσει κανένας για κανένα , απόψεις εκφράζουμε όλοι περιμένοντας τη μέτρηση που πραγματικα θα μας δείξη αν το θέλει ο κόσμος ή όχι .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξηγησε μας τι θελεις να πεις βρε Στελιο διοτι δεν το κατανοω... Δεν το λεω για να το πω,αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.
|
||||
|
||||
![]()
δεν λεγονται εδω αυτα δημητρη .
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ εσυ ξερεις.
Εδω θα ηθελα να πω οτι εγω σαν Δημητρης δεν εχω καμια προθεση να εχω καποιο ρολο στον πιθανο ανανεωμενο Συλλογο,απλα σαν συντονιστης εδω μεσα εκμεταλλευτηκα την θεση μου για να ξεκινησω μια δημοσκοπηση ωστε να δουμε ποιοι θελουν την αναβιωση του Συλλογου,και οταν τελειωσει αυτη η δημοσκοπηση,να τεθει η συζητηση,τι θελουμε και τι ζηταμε απο αυτη την νεα προσπαθεια και πως μπορουμε να το οργανωσουμε. Αυτη η προτοβουλια ξεκινησε διοτι καθε φορα που συναντουσα καποιον συνχομπιστα παντα η συζητηση πηγαινε στο τι γινεται με τον συλλογο και γιατι ετσι και γιατι αλλιως... Επισης συνεχεις ερωτησεις εδω μεσα στο φορουμ προς τον συλλογο και καμια απαντηση απο αυτον. Ξαναλεω οτι δεν εχω διαθεση να εμπλακω αμεσα με τον συλλογο,περα απο την πιθανη χρηματικη συνδρομη αν υπαρχει,και βοηθεια με την παρουσια μου οπου χρειαστει. Και αυτο διοτι ο χρονος μου ειναι ελαχιστος οπως επισης και ο χαρακτηρας μου δεν ειναι ο ιδανικος για τετοια πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα πολύ έναν συλλογο που να μας χωραει πραγματικα ολους κατω από την ιδια στεγη.
Ληπει πολύ κατι και οργανωμενο, και κοινο. Ληπει γιατι υπαρχουν χασματα και διαφορετικες αποψεις όμως. Δεν υπαρχει συμπνοια ιδεολογιας, όπως ακριβως γινεται και στα φορα, ο συλλογος αν και ξεχωριστο κομματι, δεν διαφερει και πολύ νομιζω. Αν δεν παραμεριστουν οι οποιες διαφορες υπαρχουν, θα εχει ακομη πιο ασχημα αποτελεσματα την δευτερη φορα γιατι τα λαθη θα είναι ασυγχωρητα. Γι’αυτό είναι σημαντικο η παλια γεννια να μηνει πιο πισω και να βγει μπροστα η νεα, να φερει την ανατροπη, να πεταξει τις παροπιδες και να εχει ανοιχτα μυαλα. Ο συλλογος πρεπει να είναι η ‘’μαμα’’ του χομπυστα, και η μανα πρεπει να αγαπαει όλα της τα παιδια, χωρις να τα ξεχωριζει και χωρις να τους κολλαει ετικετες… Εχω καποιες αμφιβολιες και καποια κολληματα ακομη, αλλα δεν μπορω με τιποτα να μηνω απραγος. Δεν ειμαι μονος μου, εκπροσοπω και αλλους εκτως από τον εαυτο μου. Αν αυτος ο συλλογος θα μας χωραει πραγματικα ολους, εγω και το MFG θα ειμαστε εδώ να τον στηριξουμε με οποιον τροπο κι αν χρειαστει. Αν δεν μας χωραει ολους και αυτά είναι ακομη μια φορα λογια του αερα, ο δηθεν ανοιχτος συλλογος θα ξεμπροστιαστει από εμενα τον ιδιο και το δηλωνω ξεκαθαρα. Πιστευετε ότι μας περνει? Κανω αυτή την ερωτηση γιατι μιλησατε για ανοιγμα θεματος και ενδιαφερων από όλα τα Ελληνικα φορα. Εγω χρειαζομαι καποιες απαντησεις πριν κανω κατι τετοιο, αρκετα βαδιζουμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.. Τα στατιστικα του παρελθοντως δεν μου εμπνεουν καμια εμπιστοσυνη αλλα προσπαθω να βοηθησω και να στηριξω την προσπαθεια, στο χερι σας είναι να με αφησετε… Δημητρακη, κανω εγω τωρα δημοσκοπιση…. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να περάσω απο τον Σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 06-01-08 11:46 |
Εγγραφή στον σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 30-08-07 00:51 |
Επίσκεψη στον Σύλλογο | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 02-04-07 13:18 |
Εντυπώσεις απο το σύλλογο | nikolas87 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 12-03-07 17:03 |
Καμία απάντηση από το σύλλογο! | panvagil | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 12-06-05 21:35 |