|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελα μωρε ενταξει, εγω οποτε εχω δινω, το ιδιο κανουν πολλοι οποτε ολο και καποιος βρισκεται που να εχει να καθαρισει φιλτρα... Δε θα ξεχασω παντως το καλοκαιρι ολοκληρη επιχηρηση που εγινε για λογαριασμο καποιου μελους... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι ο Αντρέας πρέπει να βγάλει κόλα χαρτι και να γράψει πρόχειρο διαγωνισμα να δουμε τι έχει καταλάβει μέχρι τωρα πριν του δοθουν περαιτέρω απαντησεις (η αληθεια είναι οτι και εγω οταν διαβαζα στην αρχή ήταν πολύ η ύλη
![]() Λοιπον Αντρέα, σοβαρα, νομιζω οτι με τις πληροφορίες που έχεις μεχρι τώρα εχεις όλα τα φόντα να γίνεις σαινι. Θα ηθελα να μας πείς γιατι ο κύκλος του αζωτου είναι σημαντικός για το ενυδρείο μας και τι πρακτικά συμβαίνει στο ενυδρείο όταν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο? Απαντησε μας σε παρακαλω αυτο το ερωτημα για να δουμε τα κενά σου και να σε βοηθήσουμε (οχι εγω, εγω είμαι αρχάριος σαν και εσένα) |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τον θερμστατη τον εχω βαλει στους 27 βαθμους καλα ειναι γιατι το νερο το βλεπω λιγο ζεστο προ χλιαρο
|
|
||||
|
||||
![]()
το θερμόμετρο πόσο δείχνει;
|
|
|||
|
|||
![]()
27 και τωρα που το βλεπω πιγε 28 τι να κανω ???
------------------------- να επιθιμισο οτι ψαρια δεν εχω μεσα τωρα το στρονο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 14-10-12 στις 09:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τότε και παραπάνω να πάει μέχρι 30 είναι ακόμα καλύτερα αφού επιταχύνεται το στρώσιμο. με ποια μέθοδο το στρώνεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|