|
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι οτι στα 60λιτρα μια χαρα είναι το εσωτερικό φίλτρα που έχεις. Σίγουρα τρώει χώρο απο το ενυδρειο αλλα απο θέμα φιλτρανσης πιστεύω οτι σε καλύπτει. Τώρα ο θερμοστατης είναι μεγάλος για τα λίτρα σου αλλα αν τον έχεις βαλτον. Απλά θα ζεστενει το νερό πιο γρήγορα και θα κλείνει πιο γρήγορα. Αν δεν τον έχεις και θες να πάρεις καλύτερα πάρε έναν 75αρι η 100αρι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα με το φίλτρο ειναι οτι ηδη εχω το εξωτερικο που σας λεω (TETRAtec ex 700)! Να το βαλω΄στο ενυδρειο?? ή να προσπαθησω να του πουλησω?? Το πηρα πρόσφατα και δεν θελω να πάει χαράμι!
------------------------- Σην του οτι δυκολα να πουληθει αυτο τον καιροο.. ![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 12-10-12 στις 09:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1) η ''δύναμη'' και η ροή ενος εσωτερικου και ενος εξωτερικου φιλτρου δεν πρεπει ΠΟΤΕ να συγκρίνονται..ειναι 2 διαφορετικά πραγματα...το εσωτερικό φίλτρο εχει πολύ λιγότερο βιολογικό όγκο,σε αντίθεση με το εξωτερικό...το εξωτερικό φίλτρο απο την άλλη εχει φτιαχτει για συγκεκριμένη χρήση...εγω θα σου πρότεινα να το κρατήσεις μιας και το έχεις..χαμένο δεν πάει σε καμία περίπτωση αυτο να το θυμασαι..διοτι,οταν θα το ψάχνεις δνε θα το εχεις ...!!
YΓ μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδέσεις και να δεις ποσο ισχυρή ροή θα εχει..να ξέρεις οτι ανάλογα με τα υλικά και τη μούργα που πιάνουν η ροή θα ελλατώνεται και τοτε μονο ισως σου κάνει για το 60λιτρο. το συγκεκριμένο φίλτρο παντως θα ηταν καλύτερο σε ενα ενυδρείο 100 λιτρων περίπου..αλλα ανάλογα τι χρειάζεσαι...εγω πχ που θέλω πολύ καθαρό νερο και καλο βιολογικό ογκο εχω eheim 2217 σε 120 λιτρα ![]() ![]() 2)θερμοστάτη αν μπορείς να βρεις στα 75w εισαι κομπλε... |
|
|||
|
|||
![]()
οκ! Θα δοκιμασω να το υνδεσω και θα σας πω αποτελέσματα! Θερμοστατη εχω ηδη εναν 150w! Θα υπαρξει πρόβλημα αν βαλω αυτον? οχι ε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν σου κολλήσει ,θα κάνεις μια ωραιότατη κακαβια....αφου δεν εχεις άλλον βαλτον...αλλα να ξέρεις οτι ειναι μεγάλος για τοσα λιτρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
στα 60 λιτρα το 25αρι θερμαντικο ειναι οντως μικρο.ενα 50αρι νομιζω ειναι υπεραρκετο.150watt σε 60αρι ενυδρειο εγω δεν θα εβαζα γιατι αν κολλησει, θα σου βρασει το νερο και τα ψαρια πολυ γρηγορα.
για φιλτρο θα εβαζα ενα της σειρας eco της eheim.θαχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση απτο tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
με εναν κοντρολερ ολοι οι θερμοστατες ειναι τελειοι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση εξοπλισμού - Φίλτρανση | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-01-12 15:44 |
Σωστή Φίλτρανση-Βοήθεια | pizzahot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 11-02-10 19:55 |
Rio 125 και φίλτρανση! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-11-08 14:38 |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |